Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda22222

wredna teściowa !!!!

Polecane posty

Gość ruda22222

Witam. Otóż mam problem . Moja teściowa jest okropna. Wszystkich I wszystko krytykuje. Ona wie wszystko najlepiej. Jestem w 9 miesiącu ciąży i ostatnio powiedziała mi, że jestem niepoważna bo mam już ustawione łóżeczko dla dziecka w pokoju . Takie rzeczy według niej robi się po porodzie, tylko kto po urodzeniu dziecka chce biegać i na szybko wszystko szykować? Ostatnio miała miejsce taka sytuacja, że upiekłam ciasto z mlekiem krówkowym to stwierdziła że jest za słodkie i smakuje jak krówki . Co dziwne nie mogło być bo mleko nazywało się krowkowe!!! Gada na inne synowe przy mnie i domyślam się że mi też d**e rombie jak mnie nie ma. A mój facet w dodatku wszystko komentuje tak: "a mama to tak to robi" albo "co sobie mama pomyśli" mam już dość. Ostatnio nawet powiedział że on jedzie sam do swojej mamy a ja nam zostać w domu bo musi odpocząć . A mi po prostu przykro że ja nie jestem dla niego ważna . Już nie wspomnę o dziecku :(

Gość gość
a po holere bralas slub i zachodzilas w ciaze?teraz marudzisz ze tesciowa wredna,a ty to nie wredna?po ca na nia jedziesz na kafe?powiedz jej to prosto w oczy co o niej myslisz.taka sam jestes wredna...

Gość ruda22222
Tylko ze ja jej mówiłam wiele razy że zrobię jak uważam i że to nasza sprawa jak i co robimy. A chyba od tego jest to forum żeby się poradzić. A w ciążę zaszłam bo chciałam mieć z mężem dziecko , a Nie dla zabawy !!

Gość gość
dziś Czemu się nas nie poradziłaś czy możesz zajśc w ciążę dziecinko? Taka jestes głupiutka że aż żal bierze,chyba jedyne co potrafisz to tę robotę:) To nie ty masz problem,to mąz i jego matka mają problem

Gość gość
Do Gościa 21:12 Piąteczka :-)