Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdzie mogę poznać dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, temat zapewne bardzo powszechny. Mam 21 lat. Studiuje, pracuję i oczywiście mam hobby... mniejsza o to. Chciałbym poznać jakąś dziewczynę, ale nie wiem jak to zrobić i gdzie jej szukać. Nie jestem typem imprezowicza, także cluby itp. odpadają. Mógłbym chodzić po kawiarenkach i restauracjach, ale tak samemu to chyba trochę dziwnie. Chciałem się też zapisać na jakiś kurs, ale sam nie wiem czy to jest dobry pomysł. Na kursach tańca wszyscy oczekują ze będę miał już partnerkę do tego tańca. Może kurs gotowania? Hmmm... Trochę o dziewczynie. Z urodą to u mnie tak jest różnie. Podobają mi się bardzo różne kobiety. Czasami zupełnie nie podobne do siebie. Czy to będzie brunetka czy blondynka to nie ma znaczenia. Nie mam określonego typu. Raczej poniżej 180 cm wzrostu. Musi mieć w sobie to coś... Jeżeli chodzi o charakter. To musi być raczej skromna, miła, nie zapatrzona w siebie, cierpliwa... Raczej nie dominującą, ale mająca swoje zdanie. I też jedna bardzo ważna sprawa. Musi wiedzieć czego mniej więcej chce od życia. Nie lubię tego jak ktoś podczas rozmowy mówi żyję tak sobie z dnia na dzień i co będzie to będzie... Zaraz się okaże, że takich kobiet jest mnóstwo... Szczere mówiąc to problem tkwi w tym że nie wiem jak mógłbym poznać nowe osoby. Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować