Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7

List Prawika do dziewczyny.

Polecane posty

Pisze do ciebie tych parę linijek, żebyś wiedziała, że do ciebie pisze. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to daj mi znać, to go wyśle jeszcze raz. Pisze do ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno dziadek przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce, jest tu wc i pralka, choć nie jestem pewien, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłem do niej majty i skarpety, pociągnąłem za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Pogoda nie jest najgorsza, w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni, a za drugim 4. Co do kurtki, którą chciałaś, wujek Piotr powiedział, że jak ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałem guziki i włożyłem do kieszeni. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci, więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem. Gorzej z moim dziadkiem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby mnie wyciągnąć... PS chciałem ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłem. Twój Przemysław...

Przynajmniej widać, że się chłopak stara. Listy pisze, a nawet pieniądze chciał wysłać, o czym napisał w liście, ale już go zakleił :-)