Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum erotyczne czy dom wariatów?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo że każdy może pisać co chce. Różne też są podejścia do erotyki, ale natrafiłam na pewien temat, i tu cytat: Jest prawdopodobne, ze Jeff mogl sam siebie nienawidzic o pociag seksualny do tej samej plci i nie mozna tego wykluczyc. Podobno chcial smierci dla siebie, ale chetnie przerzucal usmiercanie na swoich kochankow. Nie mam pojecia jak bylo przed internetami, ale to oczywiste, ze ludzie mieli utrudnione nawiazywanie kontaktow na tej sex. arenie. On chodzil do klubow dla dewiantow i tych innych, wiec mial mozliwosci nawiazania znajomosci pod swoje potrzeby. Te wszystkie czulosci co wspomnialas pewnie sprawialy mu przyjemnosc. Ale zauwaz co wyczynial nad rozczlonkowanymi cialami. Czyli docelowo musial ukatrupic aby osiagnac pelnie satysfakcji sex. W takim przypadku stala relacja byla niemozliwa nawet gdyby poznal pasywa do wspolnych zabaw. WTF???????????

:) wychodzi na to, ze dzial erotyczny przyciaga wariatow. Ale to nic takiego:) Podobno wszyscy nimi jestesmy tylko nie wszyscy sa zdiagnozowani;)

Gość gość4imp
I co w związku z tym? Normalne przemyślenia o dewiacjach. Większość psychopatów ma swoje "demony", które pchają ich do tego co robią.

Gość gość
Acha biografie morderców to normalne rozmowy na tutejszym forum erotycznym? Nie mam więcej pytań:D

Niektorzy wykazuja duze zdolnosci multidyscyplinarne. Zwykly czlowiek, ktory uklada skarpetki w szufladzie wg kolorow, tego nie zrozumie. Skoro chcesz, zeby forum bylo erotyczne, to czytaj tylko posty zwiazane z tematem, a wpisy opsychopatcach zostaw tym innym;)

Gość gość4imp
gość dziś Acha biografie morderców to normalne rozmowy na tutejszym forum erotycznym? Nie mam więcej pytańsmiech.gif 4444 A co w tym dziwnego? Czy to jest temat tabu? Mnie bardzo np interesują takie sprawy. Przeczytałam na ten temat sporo informacji.

Gość gość
Trzeba reutylizować wspomnieniai czekać na nowe biedronkia te w poniedziałki dopiero koło południa się zlatują.

Gość gość
odrzucona tcc mści sie :D gdzie dowody na hejty ? mejle, apeeny proxy, nagrania, zdjęcia ? :D

Gość gość
To w tym dziwnego, że to chyba forum erotyczne? Czyli powinno być o tym, co nas podnieca, teoretycznie..

Gość Sami nie teges
Każdy na swój sposob zaspokaja wlasne potrzeby seksualne. Kedni uprawiają seks na @, innych podnieca rozmowa o mordercach. Normalne. 😴 Cześć Imp 😘:)

Gość gość4imp
Mam wrażenie, że to uderzenie w Widmo i jego fajną rozmówczynię. Co prawda nie czytałam tej wypowiedzi, ale oni lubią popisać o takich klimatach. I fajnie, bo to jest właśnie dyskusja. Nic tak nie odpycha jak pieprzenie o kaffkach i pierdołach na tym forum. Niestety brakuje tematów, gdzie można wymienić się ciekawymi info lub doświadczeniami. "Rzeka" jak dla mnie za bardzo się zacina. :(

Gość gość4imp
Cześć Sam, In. 👄 Wadera, Szyderca, inny... 🖐️ Forum erotyczne powinno być na ostro i kontrowersyjnie. 😴

Gość gość
Ten temat jest bardzo erotyczny :D

Gość Sami nie teges
Jasno rzuca się w oczy, ze taki temat , jak zainteresowanie okaleczeniem bądź morderstwem, w tym rozczlonkowaniem ciała podczas seksu bądź po kopulacji , jest niemniej sygnałem alarmujacym. Bo co wtedy, jak ktos zechce "wypróbować" to w życiu? Byc moze sie nie znam, ale wiekszosc mordercow, bierze przyklad z "góry"

Gość gość
Skoro ciebie bardziej odpychają rozmowy o kawie niż o mordowaniu ludzi...raz jeszcze pytam WTF? Coś z wami jest nie halo. Chyba 8.44 najlepiej wytłumaczyła fenomen tego forum.

I tak sie ero toczy:) jedni o psychpatach, a druchy o tych pierwszych. A ja rozpalilam ogien przez weekend i nie zdazylam ugasic:( 🖐️ Imp i pozostali

Gość Sami nie teges
Może i tak Imp, ze na ostro.. Ale mnie jakos nie podnieca siekiera przy glowie podczas pozycji na pieska:D

Gość gość
nudziara TCC wróciła

Gość gość4imp
Nie mam problemów z czytaniem takich rzeczy lub rozmowami na ten temat. zawsze fascynowałam się psychologią, to normalne. Nie utożsamiam się z chorymi ludźmi. Żadna rozmowa- ani na temat zboczę, ani morderstw, ani o np nazizmie nie zmienia mojego poczucia empatii i norm społecznych. Cóż, wolę interesujący dialog niż pieprzenie o niczym. ;)

Gość Sami nie teges
Wadera 🖐️:) To serio tworzyl Widmo? Łał:classic_cool:

Gość gość4imp
Literówki. ;) Sam, mnie też nie podnieca siekiera przy głowie, ani nawet przemoc, chyba, ze "gwałt kontrolowany". ;)

Gość Sami nie teges
I tu sie z Tobą zgodzę Imp.:) Seks zaczyna sie w głowie, a co jest lepszym sposobem niz rozmowa o tym co nas interesuje i podnieca zarazem.:)

Gość gość4imp
Sam, podnieca mnie wiele rzeczy. ;) Natomiast nigdy nie kryłam swojej fascynacji psychologią, ponieważ jestem niedoszłą "panią psycholog". :( Błąd "młodości", nie dawałam rady na dwa kierunki i zostałam na łatwiejszym w moim mniemaniu. :D Ciągle rozmyślam nad powrotem do tego co przerwałam. ;)

Gość gość
Być może rozmowy o naziźmie są fascynujące, ale czy na forum erotycznym? No chyba że kogoś kręcą pośladki Adolfa :D

Gość Sami nie teges
Gwalt kontrolowany, to drżenie i strach. Dodajmy do tego zasloniete oczy "uleglej" . Poziom adrenaliny wzrasta, a mocne trzymanie za przeguby dłoni wyzwala w nas zwierzę. Nie zapomnijmy o skarpetkach- potęgują orgazmy ;):D Jak sie g****ic to na calego. :D

Gość gość4imp
Problem seksualności np w obozach koncentracyjnych (tam eż rodziły się dzieci)wydaje mi się bardziej interesujący niż pisanie: och kochanie, jesteś boski, wkładam palce do c**e=czki, liż mi soczki" :O

Gość gość4imp
Sam, uwielbiam jak facet mnie poniewiera w łóżku. :( Czy powinnam to leczyć? :O Sama też lubię być czasami kocicą w rui. ;) Wszystko jest dla ludzi. ;) Ale np kneblowanie skarpetą odpada. :D

Gość Sami nie teges
I ja o tym mysle Imp Pamietaj nigdy nie jest zabpozno na powrót:) . Myslalam i stomatologii. Wspominalam, ze podniecaja mnie dentysci i to co robia mi w buzi tymi wszystkimi wiertlami ? Podchodzi to pod masochizm?😴

Gość gość4imp
Psuj, ona knebluje skarpetą, w której była na siłowni, a wiąże pończochami. 😴 Wszystko wbrew pierwotnemu przeznaczeniu. :(

Gość gość
Rozmówczyni Widmo jest świetna, bystra, a ich rozmowy trzymają poziom. Zważywszy, że piszą na jednym temacie, stanowiącym dodatkowo zamkniętą enklawę dla trolli poprzez celowy wybór pisania przez edycję, to w ogóle nie widzę problemu dla postronnych. Także temat też traktuję w kategoriach czyichś niespełnionych żalów ;) Wadusia 😘 (wiesz kto ;) ).