Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzałamana oskubana kura

Ratujcie kobiety błagam co przyśpieszy porost włosów

Polecane posty

Gość gośćzałamana oskubana kura

:(:( Mam ciotke która ścina czasem włosy członkom rodziny,czasem proszę ją o podcięcie...Mam rzadziutkie włosy,podciecie ich to max 1 min...Prosiłam ją o podciecie 2 mies temu,podcieła mi choc mówiła ze tyle o ile ją prpsiłam (jakies 2 cm)sie jej...nie opłaca(sic!!!!!!) Wczoraj tez prosiłam,pokazałam palcami ile chce,upewniłam sie czy widzi...a wiecie co ona zrobiła?Podcięła mi 3 razy tyle co chciałam!!!!!!Prawie sie poryczałam,wygląda to okropnie,na szczescie da sie jeszcze zwiazac,choc z trudem...Błagam,poleccie cos co przyspieszy ich porost,wyglądam strasznie,jak mnie chłopak zobaczy to mnie rzuci(zart,choc kto wie) pomózcie błagam:(:(:(Całą historie opisałam bo czułam chec wyżalenia sie krzywde która mnie spotkała,ech,prosze jak znacie cos poradzcie,błagam błagam

Gość gość
skoro masz rzadkie włosy to masz teraz okazje by pojsc do dobrego fryzjera i sie jakoś fajnie obciac tak by c***asowało, jak masz rzadkie włosy to lepsza jest fryzura krótsza, smieszą mnie babki które mają włosy jak piórka ale maja poza ramiona wytapirowane te 2 włoski na krzyz!!!!!!!!!!!.

Gość gość
ja bym poszla do fryca zeby troche to podcial w jakas fryzure. nie znam sposobu na przyspieszony porost, niby sa jakies wcierki typu jantar w aptece, ktore mialyby przyspieszac porost, lykanie czy picie naparu z pokrzywy cos tam, poczytaj na necie o tym, ale mi zaczely szybciej rosnac wlosy gdy przestalam na to zwracac uwage.. dobra krotsza fryzura i nie bedziesz miala cisnienia na szybki porost

Gość gość
a swoja droga tak jesli masz serio rzadkie wlosy to dluga fryzura nie jest dla ciebie :/

Gość gośćzałamana
Nie mam długich włosów,chce zby były do ramion,ale teraz są o wiele krótsze,ledwie je wiąże.Jak zetne bede wygladac jak łysa:(Żeby takie krótkie fajnie wyglądały trzeba uzywac pianek i lakierów,ale ja ie moge,bo mnie zaraz skóra głowy swedzi i wypadają :(Ech...czyli nic?:(

Gość gość
napisalam ci na necie jest mnostwo sposob niby na porost wlosow ale czy to zadziala nie wiem. idz do fryzjera zeby ci z tego sensowna fryzure zrobil

Gość gość
Nie idź do rzadnego fryzjera. Pij pokrzywę, wcieraj w skórę głowy odwar z korzenia łopianu lub po prostu ostatnie płukanie odwarem rób. Moment ci urosną. Ja musiałam po trzech tygodniach odrosty farbować, a normalnie po sześciu farbuję.

Gość gość
poczekaj az Ci urosną.

Gość gość
Za niedlugo lato bedziesz miec krotkie wlosy jak znalazl. Dobrze ze przyciela Ci ze mozesz je zwiazac.