Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sanepid zamknął browar w Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

podobno znaleźli nasienie w butelce piwa:O

Gość gość
Nikt nie zamknął browaru w Namysłowie nie p*****l głupot kretynie poczytaj sobie o browarze namysłów w wiadomościach a nie pieprz głupot

Gość gość
I autorze nie próbuj zaszkodzić mojemu miastu i nie pleć bzdur piwa z browaru namysłów to najlepsze piwa w Polsce kretynie o takim piwie możesz sobie pomarzyć to najlepsze piwa w Polsce

Gość gość
Wpisz sobie browar namysłów i wejdź na wiadomości i tam nic o tym nie pisze i nie pleć bzdur ja mieszkam koło Namysłowa i wiem że bzdury napisałeś jak ci się moje miasto nie podoba to odp*****l się od mojego miasta i za ten wpis pożałujesz

Gość gość
poza tym piwo z namysłowa uznane zostało przez smakoszy z całego świata "beerdrinkers of the world" za najgorsze szczyny roku 2015

Gość gość
Odp*****l się od mojego miasta i nie szkodź mojemu miastu bo co chcesz przez to osiągnąć

Gość gość
To nie są szczyny tylko najlepsze piwa w Polsce o takich możesz sobie pomarzyć co chcesz osiągnąć plując na moje miasto co? Przecież to najlepsze piwa w Polsce wpisz sobie piwo namysłów pils kuflowe zamkowe i poczytaj w komentarzach opinie 98 procent Polaków chwali i to najlepsze piwa i co chcesz osiągnąć przez obrażanie imbecylu?

Gość gość
I nie będziesz obrażał mojego browaru ani miasta bo tego pożałujesz co taki mocny w gębie jesteś w Internecie jedź do Namysłowa i powiedz mi to wprost ale bym ci wtedy mordę obił że by cie twoja matka nie poznała

Gość gość
pojadę do tego Namysłowa (swoją drogą ciekawe jak, przecież tej dziury nawet w nawigacjach nie ma) i co? stanę na tym targu i się nie doczekam bo cie peesdo mamusia z domu nie wypuści nieudaczniku

Gość gość
To nie dziura bo jest 60 km od Wrocławia a przecież jest taka zasada że wszystko co jest w odległości do 109 km od Wrocławia to nie jest dziura i w nawigacjach jest namysłów wiem bo mam nawigacje i namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona i jakoś w nawigacjach jest poczytaj sobie na necie na Wikipedii o Namysłowie i zobacz zdjęcia na grafice

Gość gość
nie zamierzam marnowac swojego bezcennego czasu na czytanie o syficznych dziurach gdzie nie ma nic oprócz zyebów twojego pokroju bez mózgu i życia. I wiele razy już ci mówiłem, że żeby leżał 5 km od Nowego Jorku to nadal będzie to dziura

Gość gość
nikt ci nie każe stać na targu idioto możesz stać przy supermarketach tam są dwie biedronki lidl intermarche bricomarche kaufland neonet media expert avans mix electronics delikatesy dino eko towaroteka carrefour groszek euro sklep kewiatan polomarket piotr i paweł agata meble meble bodzio meble forte chińskie centrum handlowe paryżanka jeans cocodrillo tesco big star intersport i spot rossmann kilkanaście żabek textil market economico metka mnóstwo sklepów na rynku i wokół rynku mnóstwo barów restauracji zakładów fryzjerskich są tam też dwie galerie handlowe groszek euro sklep nomi stokrotka sklepy osiedlowe itp itd to miasto które w przeliczeniu na mieszkańca ma bardzo dużo sklepów jeszcze jest fotojoker jest ich tam więcej nie pamietam wszystkich sklepów jest ich tam za dużo nie jestem w stanie zapamiętać

Gość gość
czyli same sklepy dla biedoty i patologii. nihil novi

Gość gość
Dlaczego dziura jak nie ma nic są dyskoteki lodowisko spa solaria sala gimnastyczna stadion klub zapaśniczy klub sportowy start Namysłów basen dwie kręgielnie dużo parków i innych terenów zielonych w okolicy Namysłowa około 5 km jest stadnina koni zalew w Michalicach agroturystyka we wsi rychnów młyńskie stawy stobrawski park krajobrazowy stobrawski zielony szlak w Namysłowie są też place zabaw bawialnie salony gier i nie p*****l że nic tam nie ma

Gość gość
namysłów to jedno z najbogatszych miast w polsce a ty co super bogaty ? sam jesteś biedota

Gość gość
Widac, zes nie byl w miescie...siedz w tej swojej dziurze zabitej dechami.

Gość gość
dziura jakich w Polsce tysiące temat został wyczerpany i do zamknięcia. Żegnam 🖐️

Gość gość
I jeszcze jedno czemu tak się na moje miasto uwziąłeś dlaczego wy tak mojego miasta nienawidzicie pomijając mnie i moje komentarze co się wam w moim mieście nie podoba co w nim jest nie tak tam wszystko jest czemu innych miast nie obrażacie a moje miasto tak? W okolicach Namysłowa robią ścieżkę rowerową i co wam się w tym mieście nie podoba podajcie powody bo na razie nie otrzymałem odpowiedzi może byście poczytali na necie o browarze namysłów o mieście namysłów na Wikipedii i poczytali jego historie i może byście na grafice zobaczyli zdjęcia bo widzę że kompletnie nic o tym mieście nie wiecie i bzdury wypisujecie jeśli już o czymś piszecie to róbcie to z głową a piszecie jak leci jesli o czymś sie pisze to trzeba mieć o tym jakieś pojęcie jak ktoś nie ma pojęcia to niech sie nie udziela

Gość gość
Przecież namysłów to jest miasto jedno z najstarszych w Polsce ja mam 60 km do Wrocławia 40 do Opola i kilka razy na miesiąc do Wrocka jeżdżę a do Opola raz na pół roku w zeszłym roku byłem w poznaniu Częstochowie kiedyś w Wałbrzychu bielsku białej do warszawy i Krakowa często jeżdżę bo mam tam rodzinę

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
chciałeś to masz: WYP1ERDALAJ Z TĄ SWOJĄ DZIURĄ

Gość gość
Namysłów to nie dziura pytam odpowiedzcie mi dlaczego tak tego miasta nienawidzicie jesteście aż tacy głupi że nawet nie potraficie uzasadnić? Poczytajcie o tym mieście na Wikipedii i zobaczcie zdjęcia na grafice a potem komentujcie dopiero jak o tym mieście się dowiecie

Gość gość
Tak jak juz ktos napisal, wies zabita dechami jakich tysiace w PL, no i co najgorsze to mieszkaja tam same debile.

Gość gość
Proszę o wyczerpujące odpowiedzi do tej pory nie wiem co wam sie w tym mieście nie podoba poczytajcie na necie o mieście namysłów i poczytajcie i napiszcie czego ciekawego sie dowiedzieliście o mieście namysłów

Gość gość
W Namysłowie jak to w każdym mieście są ludzie mądrzy durni fajni głupi wesoli smutni tyle ile mieszkańców tyle charakterów w Namysłowie jest 16 297 mieszkańców czyli 16 297 charakterów poczytaj na Wikipedii o Namysłowie oraz zobacz zdjęcia na grafice i poczytaj o browarze namysłów

Gość gość
Odpiszcie