Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla Polskich kobiet

Polecane posty

Gość gość
Mają swoje róznouprawnienie :)

Gość gość
lewackie multikulti w pełnej krasie

Gość gość
I dobrze im tak cesze się z tego, co one myślą że życie będzie takie jak one chca. Są bardzo upośledzone rzygac sie chce jak na nie patrze niech ich nokautuja muslimy

Gość gość
spedalona unia europejska niedługo będzie wyglądać jak zrujnowana murzyńska chata

Gość gość
E tam UE to już dawno było wiadome że sie rozpadnie bo inne kraje nie mogą uderzac w interesy innych krajów a najbaardziej robią to Niemcy. Ale nie o tym chciałem napisać. Chciałem napisać że najważniejsze jest żeby muzułmanie katowali kobiety.

Gość gość
u muzułmanów katowanie i nokautowanie kobiet jest całkowicie legalne i dopuszczalne chciałbym zobaczyć Szczuke czy Środe jak wyłapują plaskacza w ryj od takiego muslima :)

Gość gość
No jest legalne. Ale czy u nas nie jest to możliwe ? jest. Ja sam pobiłem troche dziewczyn, kobiet i to nie jest prowokacja. Zasłużyły. Oczywiscie każda z nich twierdziła ze je nie wolno bic a one moga te teksty mówiły gdy dostały w lampe chyba tylko po to żeby mnie rozśmieszyc zeby drugi raz w leb nie dostała ale mnie to nakręcało tylko. Też chciałbym żeby taka szczuka czy środa dostała kopa w ryj aż by szczęke połknęła, one ciebie też tak wkurwiają ? mnie bardzo tym ogłupianiem kobiet. dykcja język słowa jak by bła profesorem na oxfordzie ale cele głupie i nie możliwe to zrealizowania kobiety są po prostu chore w sumie sie nie dzwie ból cipy podczas okresu potrafi rozwalic mózg