Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosmajla

Ślub...ciąża.. szybki temat! :)

Polecane posty

Gość gosmajla

Hej, Zacznę od tego, że spodziewam się dziecka (planowane) ale rzecz w tym, że nie wzielismy z narzeczonym ślubu. Moje obawy są, że możemy nie zdążyć przed porodem (grudzień) A ja bym chciała wziąć ślub cywilny plus zorganizować wesele przed porodem. Czy któraś z Was tak miała? Czy udało się wam pobrać przed narodzinami dziecka i był to ślub szybki ale nie na odwal się.. tylko taki jak zaplanowaliscie?

Gość gość
Wpisalam przez przypadek dwa takie same tematy... Ale proszę napiszcie..

Gość gość
Co ty masz za problem??ja biorę ślub w czerwcu a zaczęłam organizację w marcu. Zrób ślub w sierpniu ku wrześniu albo rok po porodzie...

Gość gość
Wiesz może dlatego że nie mam pojęcia od czego zacząć.. trochę jakiś lęk mam, ale faktycznie jak mówisz że zaczęłas w marcu A już masz datę na czerwiec.. zazdroszczę determinacji

Gość gość
Jak ruszysz z załatwianiem to zobaczysz że to nie jest skomplikowane :)Po pierwsze idź do urzędu załatw datę i godzinę ślubu.w następnej kolejności wypisz sobie listę gości,pooglądaj sukienki i wybierz pare do mierzenia.Wybierz salę,menu i dj :) umów w się i podpisz umowę sali i dj -wpłać zaliczkę .Zaproszenia wyślij nawet odrazu żeby każdy ci potwierdził przybycie na ślub na miesiąc przed datą ślubu.Kupcie Garnitur dla przyszłego męża i bukiecik.Fryzura makijaż na miesiąc przed ślubem.koniec :)

Gość gość
My robiliśmy wesele dla najbliżeszej rodziny u nas w domu w ogrodzi. Mamy duży dom i duży ogród. Zamowilismy taki namiot biały. wędlinki kupiliśmy w pobliskiej masarni czachorowska + wynajelismy mała fontanne to dzieci miały frajdę.