Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kammirka

Naturalny detox! Jakich produktów używacie?

Polecane posty

Gość kammirka

Słuchajcie dziewczyny wiosna zaczęła się na dobre, a ja po dwóch miesiącach obijania się wracam do utraty wagi!!! Mój dotychczasowy wynik to -8kg, ale chcę więcej. Postanowiłam, że najlepszym sposobem na wdrożenie się znów w temat ćwiczeń i diety będzie detox, który (jak wiem z własnego doświadczenia) potrafi poruszyć wskaźnik na wadze, który pomimo sporej ilości ruchu i zdrowego jedzenia stoi w miejscu. Chciałabym Was trochę zmotywować, trochę pochwalić się moimi sposobami na oczyszczanie z toksyn, ale przede wszystkim usłyszeć trochę nowych pomysłów!!!! A więc ja mój detoxowy tydzień rozpoczynam od wody z cytryną, na śniadanie oczyszczające, zielone koktajle (w necie jest pełno przepisów). Potem zdorwe jedzenie, zero słodyczy, dużo warzyw i owoców i himalajska ziołowa Herbata Triphala firmy Everest Ayurveda. Polecam Wam serdecznie, można ją kupić przez internet, nie jest droga, pachnie ziołowo (nie jest to pyszna herbatka z torebki) ale działa jak odkurzać na żołądek i jelita, jest źródłem przeciwutleniaczy i przede wszystkim oczyszcza w 100% naturalnie. Ja osobiście uważam, że naturalne oczyszczanie, odchudzanie, bez aptecznych suplementów jest po prostu zdrowsze, a efekty są bardziej długotrwałe. Co myślicie o naturalnych sposobach, samym detoxie i wreszcie jakie Wy macie sposoby na oczyszczanie organizmu, skóry, wspomaganie utraty wagi itd. ?? :) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować