Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeMoN26

Fryzura na ślub

Polecane posty

Gość gość
Takie włosy to duże wyzwanie dla fryzjera. Weź to pod uwagę.

Gość gość
Na ślub można zaszaleć i zrobić sobie taką fryzurę.

Gość gość
wedlug mnie NIE, okropna fryzura, jak dla geja, dziwną masz żonę

Gość gość
Mi z kolei nie podobają się faceci na ślubie krótko ścięci. Tak najprościej, ale raz w roku można iść chyba do fryzjera i zrobić sobie jakąś fryzurę?

Gość gość
mnie się takie coś kojarzy z gejem lalusiem, nigdy bym nie kazała mojego facetowi, żeby poszedł do fryzjera zrobić fryzurę i się nażelował, podniósł włosy jak idiota. Najważniejsze że włosy czyste, krótko ściete, ogolony, po co facet ma cudowac to ja nie wiem. To że kobieta powinna mieć zrobione włosy na slub to wiadomo ale facet??? może niech jeszcze zrobi sobie makijaż co?

Gość gość
Równie dobrze można odbić piłeczkę. Skoro "po co facet ma cudować", to po co kobieta ma iść do fryzjera i kosmetyczki i wydać kupę szmalu. A tego faceta najlepiej zgolić maszynką w 5 minut w kuchni?

Gość gość
bo facet to facet, nie musi wyglądać jak milion dolarów, jest tylko dodatkiem do panny młodej ? poza tym umalowac mozna się samej, co za problem nałozyć cienie do powiek, tusz do rzęs i szminkę? gorzej z fryzurą, malo ktora kobieta potrafi sobie samej zrobic jakiegos fajnego slubnego koka/warkocz i przystroic.

Gość gość
to zależy jakie masz włosy, czy Ci pasuje taka fryzura i czy wogole sie utrzyma na Twojej głowie... Ja swojemu męzowi tez na slub kazałam zapuscic fryzurke na boczek:-)

Gość gość
Nie zgadzam się że facet to tylko facet. Też musi wyglądać bardzo dobrze w każdym calu. Przyzwalasz tym postem tylko na mało zadbanego faceta, który może sobie pozwolić na brudne paznokcie i zapuszczenie brzuszka od piwa. A od babek wymaga się wyglądu za milion dolarów. To podłe.

Gość gość
To niech pan młody jeszcze makijaż sobie wlnie, paznockie kolorowe, i wszelkie damskie dodatki, a niech i w szpilkach idzie, przecież skoro kobneta moze to dlaczego facet by nie miał móc.

Gość gość
Bez przesady z tymi kolorowymi paznokciami i szpilkami - rozumiem ironię, ale akurat fryzurę na ślub mogliby sobie robić. Chociaż raz w życiu dać z siebie odrobinę więcej niż "dziendobry, poproszę maszynką na 9 mm".

Gość gość
Przede wszystkim facet powinien dobrze się czuć we fryzurze, która będzie ozdabiała jego głowę. Od tego zacznijmy. Jeśli takie ułożenie włosów sprawi, że poczujesz się dobrze to jak najbardziej warto.

Gość gość
Moim zdaniem fryzura jest spoko.

Gość gość
A czy Facet powinien mieć w ogóle coś takiego jak fryzura? Trochę słabe...

Gość Andżelika18
Powinien mieć. Zadbany mężczyzna to połowa sukcesu.

Gość gość
Trochę mało męsko. Nie lepiej krótko na jeżyka? Czysto i schludnie.

Gość Malwit
ale sie czepiacie. Całkiem dobre uczesanie. Chyba zazdrość przez niektórych przemawia, że ich faceci nie są zadbani :)

Gość gość
ale co żal?

Gość gość
Jak dla nie to przesada takie włosy.

Gość gość
Zrób sobie taką fryzurę jaką lubisz. Nie słuchaj żony, nie bądź pantoflarzem od samego początku.

Gość gość
Najlepsza fryzura na swój ślub to irokez.

Gość basiulka125
Każdy chce na ślubie wyglądać wyjątkowo nawet mężczyzna i nic w tym dziwnego. Tutaj znajdziesz bardzo dobrego fryzjera http://www.individual.pl/ . Jestem pewna że wymyśli coś oryginalnego .