Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde, mam dopiero 28 lat i juz widze pierwsze zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

pod oczami i nosowo-wargowe :O Nie są duze, ale cos szybko sie one pojawiaja...

Gość gość
Ja mam 24 lata i też mam już zmarszczki :( a rozstępy są już zaawansowane

Gość gość
Nie,no ja roztepow nie mam bo jestm szczupla, ale zmarszki sie juz zaczynaja pojawiac :O Chociaz dzisiaj sie przyjrzałam kobietom na ulicy to spora czesc ma bardzo widoczne zrmaszczki juz... Jak to sie poglebi to bede musia sobie wstrzyknac kwas hialuronowy, albo cos..Bo ja nie chce miec zmarszczkek :O

Gość gość
ja mam 26 lat i tez juz zmarszczki pod oczami i na czole, mimiczne. i tez nie chce ich miec, poczekam jeszcze pare lat i cos sobie wstrzykne dyskretnie.

Gość gość
Ja podejrzewam, ze nie wyrzymam paru lat, ale w w tym roku, albo przyszlym juz cos sobie wstrzykne :O To nie sa moze glebokie zmarchy, ale jednak mi juz przeszkadzaja, najwyzej wstrzykne nie za duzo, ale tak troche . W sumie to nie myslalam, ze tak wczesnie bede musiala, wyobrazalam sobie ,ze to bedzie po np 35 roku zycia...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość staruuszka
polecam Ci krem z retinolem pod oczy i na całą skórę twarzy :) ja swój kupiłam na www.topdrogeria.pl w jakiejś promocji bo nie są to tanie kosmetyki, marka nazywa się Sesderma. ale warta jest każdych pieniędzy bo kurzych łapek już praktycznie nie mam po półtora miesiąca stosowania :P ps. ja mam 29 lat :)

Gość gość
Ten krem to badziew Nie polecam!

Gość gość
Laski juz zmarchy macie? to niedobrze Ja mam 40 i dopiero sie pojawiają powoli.

Gość gość
Może warto skorzystać z medycyny estetycznej i pójść na zabieg wygładzania zmarszczek. Możesz pójść np do www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie, sama co jakiś czas chodzę na zabiegi i bardzo sobie chwalę