Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z działu chwali się swoim mężem...wszyscy mamy tego dosyć ..

Polecane posty

Gość gość

KOLEŻANKA ciagle chwali się swoim mężem -jaki to on jest super mądry i jaki kochany..wszystkim w naszym dziale juz sie rzygac tym chce .. Mój mąz jest inzynierem budownictwa i tez moglabym sie chwalić ,że mam meza inzyniera ,a tego nie robie.a ona ciągle tylko jaki ten jej męzus jest super. Jest dziekanem na jednym z wydziałów akademii muzycznej,a ona sie tak nim chwali jakby byl conajmniej lekarzem.

Gość gość
a swoją droga to ile może zarabiac taki dziekan?ciekawa jestem

Gość gość
O jejku jejku ...olać -niech se gada ..a jeżeli faktycznie macie dość za każdym razem jej mówić jakiż on ma wybór wśród studentek ..powinna skończyć z tematem.

Gość gość
dziekan chyba nie zarobi duzo na panstwowej uczelni. ciesz sie więc ,ze twoj inzynierek zarabia więcej -a kolezanka sie nie przejmuj.

Gość gość
jaki stopień naukoiwy ma ten dziekan?:) Napisz tylko miast tej akdermii a podam zarobki, nie musisz całego miasta wystarczy pierwsza i ostatnia litera:

Gość gość
MA STOPIEN DOKTORA HABILITOWANEGO.

Gość gość
conajmniej lekarzem. dobre. ja jestem lekarzem i wszyscy mi pluja w gebe. Baby to ja nawet wirtualnej nigdy nie mialem.

Gość gość
To mi przypomina scene z filmu 'Poszukiwany, Poszukiwana' W pewnym momencie Marysia sie dowiedziala ze jej PAN jest z zawodu DYREKTOREM:D:D:D

Gość gość
HEHEHEHEHEHE