Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysypka

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę o radę co podać dziecku na wysypke,moja dwu latka albo coś zjadla albo albo ma jakąś alergie bo od wczoraj ma na brzuszku krostki czerwone z białymi lebkami Sama nie wiem od czego to Czy to mogą być potowki? Nie chce panikowac i lecieć od razu do lekarza bo krostki jej nie swedza. Co podjęcie swoim dzieciom przy wysypkach lub czym smaruje cie te krostki??

Gość gość
Alergia jako krostki z białymi łepkami no nie wiem czy to jest uczulenie.chociaz mi po truskawkach wyskakują drobne krostki ale bez białych łepków.Daj dziecku wapno do picia nie bedzie tak swedzialo i udaj sie do lekarza

Gość gość
Ale to nic nie swędzi

Gość gość
Nie ma co działać na wlasna reke, lepiej po prostu zgłosić się do lekarza. Ze swojej strony mogę polecic ci przychodnie w ktorej leczy się cala moja rodzina http://alergomed.com.pl/ Na pewno pomoga!

Gość barbra0022
Wysypka na naszym ciele może pojawić się z różnych powodów, dlatego ja jestem zdania, że powinno się wszystko sprawdzać, aby była pewność. Gdy moje dziecko miało wysypkę, to wyczytałam na stronie nuzeniec.com.pl, że może być zarażone właśnie nużeńcem. Od razu pobiegłam do lekarza. Na szczęście był to fałszywy alarm.