Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdy zyciowe i wasze motta

Polecane posty

Gość gość

co w zyciu sie sprawdza, wasze doswiadczenia

Gość gość
Ktoś kto nie chce znajdzie powód, ktoś kto chce znajdzie sposób.

Gość gość
miej wyj****e a będzie ci dane

Gość gość
ze kara spotyka nas ale np lata pozniej

Gość gość
nie będe pracował, będe imprezował

Gość gość
pogódź się z przeszłością by nie psuła ci teraźniejszości.

Gość gość
Uwazaj o cczym marzysz

Gość gość
A u mnie sprawdza sie to:jak czegos nie chce a jefnak mi się trafi to wychodzi na dobre, ludzie którzy chwala siebie albo kogoś nad wyraz albo zabardzo potem wychodzi odwrotnie, np moja ciocia wychwalala swoja synowa jeszcze przed slubem jaka to ina cudo matka biska prawie, minal rok od slubu ona nie nazwie jej inaczej jak suka, ,przejrzala na oczy jaka to kobieta, nienutrzymuja wogole kontaktów, czy malzenstwo bedzie szczesliwe widac odrazu na początku, tak bylo i jest u wszystkich moich znajomych, po paru latach sprawdza sie to co widac na poczatku, jedne sie rozpadly inne zyja i sa szczesliwe

Gość gość
"Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe". Nie zawsze mi wychodzi ale traktuję te powiedzenie poważnie i staram się. "Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze. Będziesz mieć dwa dni wolnego." Oczywiście nie jest to dobry sposób na życie, ale bezwiednie go stosuję.

Gość gość
Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie.

Gość gość
Ze zycie potrafi obrocic sie o 180 stopni, dlugie lata temu bylam biedna jak mysz kościelna; mialam fajna koleżankę ktora biegala po sklepach drogich jak cholera a do butików na bazarkach nawet nie zagladala, zaprzyjaznilysmy sie, ja bylam sama ina mezatka, lubilysmy swoje towarzystwo, ona czasem dokladala minsie do czegoś bezinteresownie, po 15 latach jestesmy nadal przyjaciółkami, ona rozwodka bez dzieci ledwo wiaze koniec z koncem, ja mezatka z dzieckiem i nadal uwazam ja prawie jak rodzine, teraz mnie stać prawie na wszystko i to ja jej czasem pomagam i jestem z tego zadowolona, zawsze mamy o czym gadac mam nadxieje ze nawet jak bedziemy babciami to bedziemybsobie czasem piply winko, prawdziwa przyjazn jednak zostaje na zawsze

Gość gość
Umiesz liczyc? Licz na siebie !

Gość gość
w życiu piękne są tylko chwile

Gość gość
21.24 dokładnie, umiesz liczyć licz na siebie, to się zawsze sprawdza. A ta pani co była biedna jak mysz kościelna to rozumiem że dzięki mężowi sobie status materialny podniosła?