Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili em

wygodniej jest mi chodzić bez stanika, a wam? :)

Polecane posty

Gość lili em

mam mały biust i uwielbiam chodzić bez biustonosza, jest mi o wiele wygodniej i czuje się bardziej komfortowo, jedynie co nosze to topik ale tylko gdy ćwiczę lub gdy bluzka jest bardziej przeźroczysta x a wy lubicie chodzić bez biustonosza? :)

Gość gość
Lubię od czasu do czasu, ale mam rozmiar D i po ciąży i długim okresie karmienia piersią trochę mi oklapły :/

Gość lili em
ale jakie D? bo ja mam 65E a to mały biust, taki do "rączki" lub trochę mniejszy

Gość św przemysław
JA TeZ LUBIE jak dziewczyny chodza bez stanika

Gość gość
70-75 D czasem DD lub E zależy od modelu i numeracji :/ To jest duży biust jak na szczupłą osobę i w ręce to mi się od paru dobrych lat nie mieści. Kupienie dobrego stanika to dla mnie gehenna.

Gość lili em
to faktycznie masz spory biust ale i taki widziałam że może się świetnie prezentować bez stanika ;)

Gość gość
a ja w domu chodzę sobie bez, ale do pracy i wszędzie między ludźmi to w

Gość gość
nie da rady, za ciężkie cycki mam, chociaż mąż lubi jak jestem bez

Gość gość
Często zamiast biustonosza klasycznego wybieram sportowy i wtedy już nie drażni mnie tak szukanie po sklepach rozmiarówki na mój biust. Niestety po ciąży biust traci dużo ze swojej jędrności i już bez biustonosza nie prezentuje się tak ładnie jak kiedyś.

Mnie denerwuje to, tak mi wiszą xD ja kocham swoje wygodne staniki, może to kwestia po prostu złego doboru? że Wam niewygodnie? Jakie staniki nosicie? Ja noszę alles i są ekstra, wcześniej z innymi firmami miałam problemy i czasem rzeczywiście już wolałam toto ściągnąć i latać bez xD

Gość gość
Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o Kvrwylka, WYPIIIIIIIIIIIIIIIIIERDALAJ z reklamą srrralesa, spamówo zafaydana! :o :o

Gość gość
75D- sporu biust? Ja mam 75 i/j. To jest spory.

Gość kwakatqrzyn
jak mam wygodny stanik, to mogę chodzić z :D polecam allesa. w ogóle go nie czuję, że go noszę

Dobry biustonosz zawsze sprawia, że nie dość, że lepiej wyglądamy to jeszcze lepiej się czujemy! To sprawi Gorteks Pamela B3 w kolorze wściekłego różu. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.