Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia idiotka

Polecane posty

Gość gość

nie moge uwierzyć, że urodziłam się taka głupia i beznadziejna podczas, że wcześniej byłam przeświadczona o swojej "z******tości", że sobie jakoś dam radę i życie ułożę. Najgorfszee chyba jest to przekonanie, że tego nie zmienię. Musiała bym się chyba k od nowa urodzić.... A tymczasem jestem nic nie warta idiotką która powinna już dawno zdechnąć ;s. Inteligencji do życia zero, zaradności w życiu zero, samokontroli zero, pewności siebie zero, zaparcia zero, urody zero. Kurwa jak nie mogę na siebie patrzeć bo funkcjonować już dawno przestałam. Czuje się taka pustawa i taka xujowa ,że brak mi słów. aha maturę i studia mam xuja warte to moje życie z nimi czy bez. chyba nadchodzi czas końca mojego życia ;c tak wiem, że nikt tego nie przeczyta.

Gość gość
Cyt" ten kto zna swoją głupotę nie jest wielkim głupcem"

Gość gość
podtarles juz d**e dziecku, ho ho ale wygrales w zyciu tatusku

Gość gość
Nie znam w promieniu 50 km takiej tępej i głupiej dziewuchy jak ja - no nie znam i niestety nie będę sobie wmawiała , że życie jest super wszystko można zmienić, a ja ze swoją pożal się boże inteligencją dojdę do czegoś w życiu już nie mówić o posiadaniu męża , domu albo rodziny.

Gość gość
To jak ja . Na każdej płaszczyźnie życia zero . Studiów brak . Matura brak bo niepełna. Zero totalne . Chłopak do d**y .... typowy bawidamek kłamca. Brak roboty. Brak kasy . Uroda - pojęcie względne.

Gość gość
dobrze ze chociaz ty jestes mistrzem w zasiewaniu :) bardzo dobry wsad

Gość gość
co ja mam zrobić z ta swoją głupotą od urodzenia sama....

Gość gość
i dlatego powinnas chwalic boga za dzieciatych rozwodnikow, bo to szczyt twoich mozliwosci :)