Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać, że facet jest zainteresowany zauroczony kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mysle o koledze z pracy, zastanawiam się czy on tez cos do mnie czuje. Niby patrzy czasem gleboko w oczy,usmiecha sie, jest miły, pomaga itp. Nie wiem sama co myslec o tym wszystkim. Rozmawiajac patrzylismy sobie w oczy, ale niby jest "reguła", że rozrzeszają sie źrenice jak ktos jest zaintreresowany, a on miał małe źrenice.... Wiem , że to glupie, ale nie wiem jak to wszytsko interpretowac?

Gość gość
jezeli jest zainteresowany to zaproponuje spotkanie lub jakieś wyjście

Gość gość
Źrenice przy oświetleniu mogą pozostawać wąskie :)

Gość gość
A spotkania może nie zaproponować, jeśli jest nieśmiały (czasem może być nieśmiały tylko w takich sprawach, a w innych odważny, więc to dodatkowo komplikuje sprawę). Może Ty zaproponuj coś?

Gość gość
Sama juz nie wiem . Raz mi sie wydaje ze czegos chce ode mnie, innym razem wydaje mi sie , że jest " zamkniety". Nie wiem jak go wyczuc. Dziwny typ z niego... jest sam nie ma nikogo.... Jakie sygnały mogą o tym swiadczyc ze on chce?

Gość gość
Jeżeli jest nieśmiały, boi się odrzucenia będzie wysyłał sprzeczne sygnały. Moim zdaniem już samo to świadczy o zainteresowaniu, tylko że oddaje Tobie inicjatywę. Gdy ktoś nie jest zainteresowany nie wysyła sprzecznych sygnałów, tylko same negatywne, prawda?

Gość gość
caluje w dłon

Gość gość
" Gdy ktoś nie jest zainteresowany nie wysyła sprzecznych sygnałów, tylko same negatywne, prawda? " Niekoniecznie. Czasami ktoś wysyła sprzeczne sygnały bo chce tylko potestować czy i jakie robi wrażenie na znajdującej sie akurat w pobliżu kobiecie i nic ponad to. Inna rzecz czasami te rzekome sygnały sa jedynie flirtem faceta na żarty lub nadinterpretacją kobiety. Czasami kobieta tak bardzo pragnie żeby ktoś sie w niej zakochał że w zwykłym spojrzeniu będzie doszukiwać się niezwykłego spojrzenia. Wiadomym jest że jak ktoś bardzo chce coś zobaczyć to to będzie widzieć. Powiem tyle autorko. Na cokolwiek liczysz to nie licz na nieśmiałych. Jedyny pewny dowód że facet jest zainteresowany, zauroczony kobietą to słowna deklaracja wprost. Nawet niesmiały facet jeśli bardzo, bardzo mu zależy to przemoże się. Możesz sobie z nim romawiać ale nie nastawiaj sie lepiej na nic.

Gość gość
a jak facet mowi wprost że dziewczyna ma ładną twarz, sylwetke, jest mądra i całuje w dłon to jest flirt czy nadinterpretacja czy kolezenska rozmowa ?