Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak wstajecie w nocy do łazienki...

Polecane posty

Gość gość

to tez macie takie jazdy, że boicie się, że zobaczycie w ciemnym korytarzu...ducha? pytam serio. jestem dorosłą kobietą, ale tak mam.

Gość gośćśćć
ja jak wraca już do łóżka to zdecydowanie przyspieszam żeby mnie czasem coś nie złapało :D

Gość gość
ale smieszne

Gość gość
nie mam tak dlatego że bardzo ufam Bogu i czuje że mnie chroni ;)

Gość gość
Nie, bo nie wierzę w duchy.

Gość gość
Ja bym chciał zobaczyć ducha, bo bym go spróbował dotknąć, żeby się upewnić że to jest naprawdę duch.

Gość gość
Ty tak poważnie? Na podłodze też sypiasz bo może pod łóżkiem coś czycha ? Nasłuchałaś i naoglądałaś się za dużo wierutni i teraz świrujesz.

Gość gość
żyjesz w średniowieczu, że nie masz światła w domu?

Gość gość
Jesli w człowieka życiu wszystko jes w porządku, ma dostarczone wszystkie elementy, witaminy minerały, jest ogólnie w miarę wypoczęty, wysypia się, ma regularny tryb zycia, odżywia się w miarę zdrowo, jest odpowiednio nawodniony, nie przezywa stresu i wszystko jest w normie to wtedy takie lęki nie mają prawa bytu. Jesli jednak któryś z wymienionych czynników zostaje powaznie zakłócony, reakcją na to są wszelkie lęki człowieka nie tylko związane ze światem eterycznym, ale również wszystkie sprawy przyziemne. Wszystkie lęki się odzywają, przed pająkami, przed ludźmi, przed myszami żabami itd... Gdy człowiek jest spokojny zadbany i szczęśliwy jego lęki słabną.

Gość gość
gość dziś Nie, bo nie wierzę w duchy. x Ja też nie wierzę! Ale w nocy, wyrwany ze snu człowiek mysli trochę irracjonalnie :) Dodam, że mieszkam sama... I jak czasami spojrzę w stronę ciemnego przedpokoju, salonu to wyobraźnia działa..

Gość gość
gość dziś żyjesz w średniowieczu, że nie masz światła w domu? x nawet, jak włączę jedno światło, to wciąż są ciemne zakamarki.

Gość gość
może idź do psychiatry bo mi to wygląda na jakieś lęki, nerwicę lub jeszcze coś innego.

Gość gość
Dodam też, że boję się w nocy wyciągnąć nogę poza kołdrę w obawie, że coś mnie za nią złapie.

Gość gość
gość dziś może idź do psychiatry bo mi to wygląda na jakieś lęki, nerwicę lub jeszcze coś innego. x moim zdaniem to tylko głupia wyobraźnia

Ja tak mam muszę szybko zapalić światło Zapalcie sobie zioło i obeizcie sobie horror zobaczycie jaka jest wtedy jazda Geje :D

Gość gość
Ja nawet w dzien boje sie duchow a w nocy to zanim dojde do lazienki to zaswiecam wszystkie swiatla po drodze. Dodam ze w przedpokoju nigdy nie gasze na noc aby miec blask w pokoju w ktorym spie

Ja jestem w nocy tak zaspana że taki duch nie zrobiłby na mnie wrażenia. :-P a tak na serio to czasami jak nie mogę usnąć to wyobrażam sobie duchy albo przypomni mi się jakiś dobry horror i sama sobie wkręcam. ;) I usnąć dalej nie mogę bo się boje. Heheh

Gość gość
Identycznie. Wtedy szybko pobiegam zapalam wszędzie światła przeslizguje się do kibla i staram się zagłuszyć myśli :D mieszkam sama w 3 pokojowym mieszkaniu . Gdzie zmarli dziadkowie . Nie boję się ich ale jednak takie dziwne uczucie zawsze jest .

Gość gość
Z tymi nogami to mam podobnie . Kiedyś miałam taki sen ze noga kogoś czy ręką wystawala spod łóżka teraz w ogóle tam nie zaglądam . Czasem przed pojsciem spac zaczynam gadać do siebie jak p******a żeby tylko o tym nie myśleć

Gość gość
Ja wychodzac z lazienki mam wielkie lustro od szafy przesuwanej ktora daje odbicie ciemnej kuchni. Zawsze boje sie ze w nim cos zobacze

W duchy nie wierzę ale muszę zapalać światła aby nie rozdeptać mojej czarnej suni śpiącej na podłodze :D