Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FutureNet

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym przedstawić co oferuje polska firma FutureNet. Jest to portal społecznościowy, który płaci użytkownikom za aktywność. Jednak bardziej interesujące i dochodowe są dwie inne formy zarobku. Jest to program inwestycyjny typu revshare oraz matryce. Jeżeli chodzi o program revshare, to jeden adpack kosztuje 50$ i zyskujesz z niego 60$. Musisz jedynie wyklikać 10 reklam dziennie niezależnie od ilości adpacków. Naliczenia wynoszą 1% dziennie. Dzięki temu program jest bardziej stabilny, a o to głównie chodzi, żeby nie padł szybko. Otrzymujesz również określony procent za swoich poleconych. Odpowiednia strategia pozwala na zadowalające pomnożenie kapitału. Natomiast matryce działają tak, że kupujesz matrycę za np. 10$, pozyskujesz poleconych i za każdą osobę, która kupi matrycę, dostajesz 5% jej wartości. Jeżeli kupisz matrycę za 50$ i polecony kupi tą samą, to dostajesz również prowizję za poprzednie matryce, ponieważ, aby kupić kolejną matrycę, musisz posiadać poprzednie (możesz kupić od razu killa). Dodatkowo możesz dostać w matrycy tzw. spadochroniarza, który jest moim poleconym, ale trafia do kolejnej linii matrycy właśnie pod Ciebie i dostajesz prowizję za matryce, które kupi. W pierwszej linii masz 3 miejsca, potem 9, 27, itd. aż do 10 linii. Jednak od spadochroniarzy nie dostajesz procentu od ich zysku w przeciwieństwie do bezpośrednich poleconych. Jeżeli jednak ktoś kupi matrycę, której ty jeszcze nie masz, to nie dostajesz za nią prowizji. Wypełniając tylko matrycę za 10$ można zarobić ponad 44.000$! Bardzo ciekawą rzeczą są nagrody. W kolejności: smartfon, laptop, wycieczka, Audi A3, Audi A4, Audi A6 i na końcu Porsche Panamera. Musisz jedynie spełnić określone warunki, jak liczba punktów, które dostajesz za obrót Twojej całej struktury oraz liczba poleconych, która dla pierwszych nagród wcale nie jest kosmiczna. Zapraszam do kontaktu po więcej informacji: kvmil.nitv@mail.com Mój link rejestracyjny: http://oazaboy.futurenet.club/ Oprócz mojej pomocy otrzymujesz również dostęp do grupy wsparcia na Facebooku, własną stronę do promowania, banery reklamowe.

Gość Aleksja44
Ja ostatnio zainteresowałam się firmami mlm, bo znalazłam ciekawą stronę, gdzie są one opisane. Jest tam też FutureNet: http://opinieomlm.pl/firma-mlm/futurenet/. Chciałaby do jakiejś dołączyć, ale nie wiem, którą wybrać. Moim zdaniem FutureNet ma ciekawą ofertę.