Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada sie o to zapytac faceta?

Polecane posty

Gość gość

Czy mu sie tak naprawde podobam? Jesli spotykamy sie, sypiamy ze soba, ale nie mowi mi komplementow? Tzn powiedzial kilka na pocztaku i tyle... Czuje sie przez to niedowartosciowana bo staram sie ladnie wygladac na kazde spotkanie :(

napewno mu się podobasz :) jak się go o to zapytasz to będzie myślał że ci na nim zależy, i w sumie jest w tym ziarnko prawdy prawda ? :)

Gość gość
Czy wyjde na desperatke jesli sie zapytam? Bo w sumie kobieta powinna byc pewna swojej wartosci... Ale on mi raczej nie mowi nic chocbym nie wiem jak sie starala, ewentualnie, ze ma na mnie ochote czy mnie pragnie itd

Gość gość
Zapytaj, powiedz ze potrzebujesz to słyszeć

Gość gość
To bzykania cię wybrał to chyba może być. Dziewczyny co z wami, co z szacunkiem do siebie?

Gość gość
D**y mu dałaś a nie wiesz nawet czy mu się podobasz?

Gość gość
Brunetos244- owszem, zalezy mi, ale nie chce tak łatwo moze mu tego okazywać, tzn, jestem dla niego zwykle miła itd i jakos tam mu okazuje, ze mi zalezy, ale wiesz, nie chce przesadnie tego okazać żeby wszystkiego nie zepsuc...

Gość gość
21:32- bo on na poczatku rzadko, ale mowił komplementy, a teraz przestal choc bardzo sie staram wygladac ladnie na kazde spotkanie. Nawet jak kazdy sie za mna oglada w ten dzien to on mi nie powie np "pieknie wygladasz" , tylko powie np "ale mam na ciebie ochote"- to tez jest mile, ale to nie to samo

Gość gośćkataaa
to jest po prostu niesamowiteeeee,sypiacie ze sobą a jakieś cykanie bo zobaczy ze zależy a jemu nie zależy?ten swiat zwiariowal,panna boi się ze się zepsuje bo on zobaczy ze zależy jej,ten seks to jakas owiana tajemnica karta przetargowa do wspólnego bycia razem czy innego układu bo to teraz układy a nie milosc ,teraz milosci już nie ma ,wszystko obslizgle wątpliwe tajne przez poufne co za czasy

Gość gość
21:34- wiesz co, nie jest wybitnie przystojny tak obiektywnie, ale mnie sie podoba. Szczerze to miałam przystojniejszych facetow, ale ma to cos w sobie i jest bardzo inteligentny i pociaga mnie ... A ja podobno jestem ladna zdaniem innych, ale ciezko mi sie samej ocenic, ogolnie to potrzebuje slyszec od faceta komplementy, jak nie slysze to sie zastanawiam czy mu sie podobam tak naprawde

Gość gość
gośćkataaa- wiesz, tak czasem bywa, poprostu moze wiedziec na tym etapie ze mi troche zalezy, ale nie chce zeby byl pewien ,ze np sie w nim zakochalam itd bo to mogloby wszystko zniszczyc, a to jeszcze nie jest jakas powazna relacja

znam takie gierki, czasem też je stosuje i osiągam zamierzony efekt dokładnie jak ten twój "chłopak". Zasada - za mało by żyć za dużo by umrzeć, czyli karmić na tyle by nie odeszła i pożądała. W tej chwili jesteś pragnieniem a on jest spritem, musisz dać mu odczuć dystans do siebie, jak poczuje że cie traci to zacznie przejmować inicjatywe. dziewczyny nauczcie sie być zołzami.

Gość gość
Być może masz racje, ze robi tak celowo, nie wiem.. Z drugiej strony jakbym sie mu nie podobala to by raczej mnie nie pożądał tym sie jakos pocieszam bo na seks to on zawsze ma duza ochote

Gość Daksam
to nie jest dobre pytanie i unikaj takich pytań dla własnego dobra, zgodziłaś się być z facetem, wybrałaś sobie tego faceta na partnera , jest związek, jest miłość , jest wspomaganie , chęć bycia razem i tego się 3maj a facet widzi, że wyglądasz pięknie, że dbasz o swój wygląd , skoro nie dokucza Tobie to znaczy, że jest OK , zapewne nie znasz tego określenia to podpowiem, jeżeli zapytasz teraz tego swojego , Misiaczku czy jestem piękna to facet dla hecy , żartobliwie może odpowiedzieć tak : Myszko , Myszko tak bardzo mnie się podobasz , że gazetą wyborczą zasłonię Twoją twarz aby poczytać nowe wiadomości ekonomiczne z kraju i bzykamy się nadal Myszko , co wtedy zrobisz, czy rozbijesz facetowi słoik po kawie na jego głowie ?

Gość gość
W sumie to racja, nie zadam mu tego pytania, niech nie mysli, ze mi na nim zalezy nie wiadomo jak :P Szczegolnie, ze on sam niby jest mily, ale wlasnie nie jakis szczegolnie wylewny wobec mnie, pewnie robi to celowo, masz racje, szczegolnie,ze jest ode mnie starszy i bardziej doswiadczony wiec juz troche wie jak trzeba postepowac z kobietami...

Gość Daksam
zasada jest prosta , młodość przemija, uroda przemija, co pozostaje ? dokładnie tak , pozostaje miłość i chęć bycia razem na zawsze i wspólnego działania a jak patrzymy na starsze pokolenie i nawet na małżeństwo aktora Mariana Kociniaka a KOZAK z niego był , to miesiąc po śmierci żony tęsknił za żoną i podobno zmarł z tęsknoty za żoną , dzisiaj takich związków już nie ma !