Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że facet chce tylko zaliczyć kobietę

Polecane posty

Gość gość
nie czekalabym do slubu, bo potem musialabym z 2/3 z nich sie rozwodzic. kiepscy w lozku, kiepsko wyposazeni. dobrze wiedziec za wczasu :)

Gość gość
14:01 W drugą stronę - Tylko czy taki zużyty towar jest później chodliwy?

Gość gość
A co powiecie na to. Ustaliliśmy z facetem, iż nasza znajomość będzie bez zobowiązań. Tak więc, szybko poszliśmy do łóżka (znaliśmy się miesiąc to kolega mojej koleżanki, ale na drugiej randce się z nim przespałam). Swoim kolegom opowiada, że rzekomo ja się wkręciłam, a jemu nie zależy. Ale pisze do mnie dzień w dzień (i nie tylko o sexie, o wszystkim), dużo pracuje ale jak ma tylko wolną chwilę pisze, by spędzić razem czas. Poza łóżkiem wychodzimy razem "do ludzi", poznałam jego dobrego kolegę, robi ciągle nam wspólne zdjęcia (rozsyła je swoim znajomym), byliśmy razem ze znajomymi pod namiotami i nie krył się, iż spotyka się ze mną ciągle klejąc się do mnie. Czy uważacie, iż jest tak dobrym aktorem wpajając mi na siłę takie rzeczy bym mogła myśleć, że mu na mnie zależy (mówił, że zrobi wszystko bym się w nim zakochała), czy może robi sobie ze mnie jaja bo kolegom opowiada co innego? A może na prawdę mu zależy, ale nie chce wyjść na mięczaka wśród kolegów? (Z jednym ma żałosną zasadę "nigdy więcej związków" i przypuszczam, iż może go nakręcać)

Gość gość
Nieprawiczek - chce cie zaliczyć