Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty a brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam zaczęłam brać tabletki anty microgynon 21, jest to moje drugie opakowanie. Jednak nie dałam rady jeszcze ponieść sie i nie doszło do pełnego stosunku. Był to jedynie petting teraz mam siedmiodniowa przerwę i nie ma okresu i nie czuje sie jakbym miała go dostać. Ciąża z palca biorąc tabletki anty? Śmiech na sali. Ale mówiąc szczerze zaczelam sie obawiać.

Gość gość
Jak się nie bzykasz to po co się trujesz

Gość gość
Podczas brania tabletek w ogóle nie ma okresu tylko tzw krwawienie z odstawienia. Szukanie objawów typowych przed okresem które miałaś wcześniej jest błędem bo objawy przedmiesiączkowe powodował u ciebie progesteron. A teraz nie ma owulacji, nie ma progesteronu (oczywiście w domyśle, nie ma progesteronu na takim poziome żeby powodować te objawy). Brak tego krwawienia nie jest oznaką ciąży, przynajmniej nie zawsze, jednak lepiej w takim przypadku zrobić test przed następnym opakowaniem. Raczej to nie ciąża, bo po tym co piszesz to szanse są niewielkie ale jak się bardzo martwisz to zrób test.

Gość gość
Jeszcze poczekam, ale nie pominąłam żadnej zawsze biorę między 7 a 8 godzina przed szkołą zdarzało się o 9 jak tylko się Obudziłam i raz tylko zaspalam i wzielam o 11

Gość gość z 9 35
to krwawienie możesz dostać a możesz nie dostać. Ciąża to się nie przejmuj bo raczej marne szanse skoro nie było stosunków.