Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeglądam teraz oferty pracy z up

Polecane posty

Gość gość

i nawet na stanowisko sprzątaczki jest oferta stażu ,po prostu masalra co się dzieję na rynku pracy. Normalny ,pełnosprawny,nie studiujący człowiek po 26 r.ż ma marne szanse na pracę

Gość gość
tak, a wpuścili do Polski prawie MILION Ukraińców i teraz oni zajmują nasze miejsca pracy!! 😡

Gość gość
to prawda.... sporo ich wpusicili pracuja darmo, zeby tu zostac...

Gość gość
Na budowach wszędzie słychać ukraiński. A dla polaków pracy brak.

Gość gość
Jakbyś chciał/a tyrać na budowie albo jak jesteś spawaczem, stolarzem, masz uprawnienia do obsługi jakichś specjalistycznych maszyn to znajdziesz robotę:D ale jak nie masz to możesz iść sortować śmieci, obojętnie czy masz studia wyższe czy skończoną tylko podstawówkę:)

Gość gość
a ja bym chciała na budowę ! niby czemu takie małe chude chłopaczki mogą a ja kobieta 75 kg nie? może temu że nie piję i nie palę ,przeklinam też mało :( ale 15 zł/h w mojej miescinie to bardzo duzo

Gość gość
wywalić to banderowskie barachło na zbity pysk!! 😡

Gość gość
Ludzie mam wyzsze wyksztalcenie i doswiadczenie. jestem kobieta przed 30. Chce pracowac. W zawodzie nic nie moge znalezc wiec wysylam wszedzie cv jak leci. Niestety wiekszosc ofert jest dla studentow lub osob ze stopniem niepelnosprawnosci. Nie chca mnie nigdzie, ani na kase ani na produkcje. Pewnie dlatego ze wyksztalcenie wyzsze i mysla ze zaraz bede zmieniac a to nieprawda.

Gość gość
prawda jest taka, że jest za duzo chetnych do pracy, w miastach 100-500 tys mieszkańców po 200-300 osób walczy o jedno miejsce!! a te ku/rwy z Wiejskiej sprowadziły już prawie MILION ukraińców!!! CHORE !!!

Gość gość
16.52 -to nie kwestia wyższego ,ja zaczęłam wpisywać średnie i nadal to samo ,to chodzi o jak najmniejszy koszt zatrudnienia. Ja mam 32 lata i w moim miescie szukam od ponad roku !! czegokolwiek byle z normalna umowa .