Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż kocha bardziej matkę niż żonę?

Polecane posty

Gość gość

Teściowa mnie nie lubi, mimo że nie mieszkamy razem, mąż przesiaduje u matki każdą wolna chwile. Nie pomagają rozmowy, kłótnie, dobry seks. Często mnie oczernia, najgorsze że mąz zawsze jest po jej stronie. Co ma zrobić

Gość gość
Kopnij w dope i znajdź normalnego mężczyznę

Gość gość
też mam takie myśli, boję się tylko czy dam rade finansowo

Gość gość
mamy malutkie dziecko on mnie sznatazuje że jak odejdę to nie będzie na nie płacić

Gość gość
Autorko rozumiem cię , już pisałam tutaj w innym temacie , mam wredna teściowa która bardzo buntuje mojego męża przeciw mnie i traktuje go jak sługę dla siebie teścia i szwagierki, i niestety mój mąż też prawie zawsze w kłótniach stoi po stronie swojej mamusi a twój mąż na dziecko musi płacić alimenty tak mówi prawo

Gość gość
on mnie sznatazuje że jak odejdę to nie będzie na nie płacić buahahahah to sobie czopczyk wymyślił, będzie pacić alimenty , które zasądzi sa, a ty będzies zmiała wyrok.Olej bo tracisz czas, miminsynek będzie zawsze taki sam, a ty przegrasz życie z takim opdadem.

Gość gość
czasem mówi że to on zabierze mi dziecko, czuję się zaszczuta psychiczne przez niego, rodzice tez radzą żebym go zostawiła, że jeszcze mogę ułożyć sobie życie

Gość gość
kobieto uciekaj póki możesz

Gość gość
daj spokój, żeby zabrać dziecko kobiecie musiałby udowodnić, że jesteś narkomanką czy pedofilką. nawet prostytutkom nie zabierają dzieci.

Gość gość
Mamisynek uciekaj!!!

Gość gość
gość wczoraj mamy malutkie dziecko on mnie sznatazuje że jak odejdę to nie będzie na nie płacić xxxxx Wymyśl coś mądrzejszego,alimenty ci przysługują z urzędu,to sąd decyduje a nie mąż. DURNA PROWOKACJA!

Gość gość
Może na początek wyjedź z dzieckiem na dwa tyg do rodzicow- ty pomyślisz na spokojnie a i mąż bedzie miał okazję pomyśleć kto jest dla niego ważniejszy. Ale najpierw nagraj wasza rozmowę jak ci mówi ze nie będzie płacił alimentów itp.....