Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i w końcu dorobiłam się swojego mieszkania :) kupiłam kawalerke bez kredytu :)

Gość gość
Jakie duże i za jaką cenę

Gość ŚW przemysław
o ty k****o a jak sie dorobilas w tym wieku ? pewnie dawalas pizzdy za kase dzivvko

Gość gość
Zazdrość to prawik zła cecha, a tak nawiasem mówiąc jak bardzo jesteś nikim skoro 24 letnia dziewczyna dorobiła się już kawalerki, to przy niej jesteś nikim

Gość gość
24 lata i sama za swoje pieniądze ? chyba musisz być prostytutką albo handlarzem narkotyków bo normalny czlowiek w tym wieku nie dorobi się mieszkania za gotówkę normalną pracą ewentualnie można od rodziców dostać pieniądze albo na kredyt , w taki sposób to już nawet 19 latki mają

Gość gość
Nie prawda :) Kupiłam kawalerkę za 120 tys. Od 18 roku życia pracuje zagranica. Teraz kończę studia i pracuje w biurze zarabiam 1500 i dostaje 800 zl naukowego z uczelni.

Gość gość
Da się radę jeszcze mam zaoszczędzone prawie 20 tys :)

Gość gość
Ty chyba głupi jesteś przemek :) nie dawałam d**y nikomu wprost przeciwnie jestem jeszcze dziewicą bo nie miałam czasu na miłości ostro pracowałam by się czegoś dorobić

Gość gość
zawsze możesz zostać męską prostytutką wyjechać do wawy i dawać pupci starszym panom za 200zł za spotkanko dalej prawik do dzieła 🖐️

Gość gość
Można normalnie ps dla niedowiarków jestem dziewicą dopiero zaczęłam związek półroczny :) pracowałam rok zagranicą potem poszłam na studia kończę teraz w tym roku co rok mam naukowe i pracuje w biurze od 5 lat . Mam dochód około 2 tys miesięcznie. Na rok wychodzi 20 000 x 5 daje 100000 :) prosta matematyka łącznie przez 6 lat uskładałam prawie 150 tys za 120 tys kupiłam i ponad 20 tys mi zostało :)

Gość gość
Przemek ty się wez do pracy a nie ludziom zazdrościsz jak się chce to można. Zagranicą przez rok zarobiłam prawie 40 tys żyjąc normalnie poszło to wszystko na lokatę i w Polsce co rok naukowe miałam plus praca więc jak dla mnie da się wszystko zrobić. Nie musiałam nikomu d**y dawać :) a wręcz przeciwnie mam się czym chwalić bo jestem dziewicą :)

Gość gość
Sorki za zdublowane komentarze piszę szybko z tabletu :) jestem z podkarpacia jak ktoś chce pogadać :)

Gość gość
ile masz opłat za taką kawalerkę? bo też chce kupić kawalerke sobie i tak sobie obliczam ile będę musiał bulic, wiem że w różnych miejscach zaleznie od miasta i lokalizacji może sie to różnic, ale tak od jakiegoś czasu właśnie wypytuje kawalerkowiczów jakie oni mają opłaty, może też zechciałabyś powiedzieć ile płacisz? :)

Gość gość
ona żyje samą pracą a żywi się powietrzem :classic_cool:

Gość gość
ja w tym wieku też sama sobie kupiłam mieszkanie, ale na kredyt. Tyle, że 2-pokojowe prawie w centrum warszawy za prawie 300 tys.

Gość gość
Wynajęłam ją małżeństwu młodemu i płacą mi 700 :) Nie żywię się powietrzem mieszkam z rodzicami jeszcze bo studiuje więc logiczne że jem u mamy ? prawik wyjdz juz z tego mojego tematu bo nie można cie czytać

Gość gość
gratuluje ja narazie kawalerkę ale kiedyś pomyślę o większym :)

Gość gość
Dokładnie mam 2300 plus kasa z wynajmu to razem 3 tys :) wydaje około tysiąca a 2 tys odkładam :) jaki masz problem ? zazdrościsz czy jak? rusz dupę to też zarobisz a nie siedzisz i gadasz głupoty...

Gość gość
Z racji tego że mieszkam z mamą wydaje jedynie na paliwo do auta i przyjemności mam cale swoje piętro w domu mamy 3 piętrowy więc nie widzę sensu się wyprowadzać :)