Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lenka

Roksa w związku

Polecane posty

Gość gość lenka

Witam. Przez przypadek odkryłam ze mój mężczyzna przegladal stronę roksa.pl . W historii nawet miał parę ofert dziewczyn z tej właśnie strony. Nie wiem już co o tym myśleć. ... Co zrobić ? ???

Gość gość lenka
Jest to dla mnie szokujące , nigdy bym go nawet o to nie podejrzewala. Bo on traktuje mnie jak boginię. No ale jednak coś jes nie tak... skoro tam zaglądał. ehhhh...

Gość gość
aa ty sie moglas dup.cyc z andrzejem z roksy, to i on niech se pouzywa. nie ma tak

Gość gość
może dla jaj przeglądał; ja jestem kobietą i też kiedyś z ciekawości przeglądałam i zdziwiło mnie jakie te prostytutki są brzydkie i nieatrakcyjne w większości, nawet te młode, takie proste kloce bez talii z brzydkim biustem; a już najbardziej rozwala mnie, że prawie każde zdjęcie jest ostro przerobione photoshopem i to jeszcze nieudolnie ! jednym słowem, nie masz być o co zazdrosna bo te szmaty są takie brzydkie, poza tym to szambo, naprawdę jesteś zazdrosna o takie szmaty, które dają każdemu i to nawet anala? :O

Gość gość
myslisz,ze przerabiane photoshopem? mi sie wydaje, ze wiekszosc z tych profesjonalnych dziw to akurat całkiem całkiem :)

Gość gośćsurlepoint
ja tez przeglądam z ciekawości,jestem kobietą,w odróznieniu od pani powyzej uwazam ze tam pełno ładnych lasek,niestety zdemoralizowanych,dla kasy gotowych zrobić wszystko,do normalnej pracy pewnie by nie poszły

Gość gość
a czy to są dziewczyny z agencji czy działające na własny rachunek?

Gość gość lenka
Nie chodzi mi o zazdrość , tylko po prostu boję się ze może on coś ukrywa ze może coś mu nie pasuje we mnie , w naszych relacjach intymnych A nie mówi mi o tym wprost tylko szuka sobie w necie tego co go zaspokoi.... No kurczę nie wiem , po prostu martwię się ze może już mu ze mną tak nudno.... cholerka.

Gość gość
nie ma sie co dziwic. jakbym miala ch.uja miedzy nogami na pewno bym chodzila do nich. sa takie sliczne i idelanie wymuskane. nie pocieszylam cie, wiem

Gość gość lenka
No trudno o pocieszenie nie chodzi. Faceci są jednak wzrokowcami.... hmmm może w tych czasach nie stać już nikogo na wierność . Jak tu dac zaufanie. Durna sytuacja , nawet nie wiem jak go o to zapytać bo co mi powie ???

Gość gość
to nie sa czasy sprzyjajace wiernosci i stalosci, moze zreszta nigdy nie bylo sprzyjajacych,

Gość gość lenka
To prawda era Internetu.... może przymkne na to oko i zobaczę co będzie dalej... nie warto burzyć tego co stworzyliśmy przez babki z roksa.pl . Chyba nawet innej opcji nie mam. A co ma być to i tak będzie. Aczkolwiek przykry to incydent.

Gość gość
jesli kobieta nie chce byc samotna to musi wybaczac zdrady, bo kazdy nastepny bedzie robic to samo. wazne zeby tylko kase ci przynosil :)

Gość gość lenka
Pieniążki to nie wszystko... wolałabym aby po prostu mnie kochał... tylko może na te czasy to za dużo. Ehhh ale słodko mówić i obiecywać to każdy potrafi A za uszami swoje . Mimo wszystko kocham go. To on na nowo sprawił że uwierzyłam w miłość. No a teraz lekko zwatpilam.

Gość gość
przykro mi, ale mezczyzni nie umieja kochac. pogodz sie z tym