Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczych jeżdżących samochodami

Polecane posty

Gość gość

Nurtuje mnie jedno pytanie, a sam nie mam prawka, więc muszę zapytać. Ciężko to sformułować. Czy czujecie przyjemność z rozjeżdżania czegokolwiek waszymi samochodami? Jakiś śmieci itp? Bo mamy dziewczyne w klasie, zrobiła prawko, dostała od rodziców samochód, i ostatnio wychodzę ze szkoły, na jezdni leżała foliowa reklamówka, koleżanka wyjeżdżała, widziałem że się patrzyła na nią, i centralnie po niej przejechała. Huknęło, coś rozgniotła ale pojechała dalej. Następnego dnia z ciekawości jak zareaguje położyłem jej przed przednim kołem jogurt, ona wychodzi, pożegnała się z przyjaciółkami, ewidentnie go zobczyła, ale wsiadła i ruszyła do przodu rozjeżdżając go... Wystrzelił, rozbryzgnął się na może i metr, ale nawet nie spojrzała na niego...

Gość gość
To jest tak. Doświadczeni kierowcy, albo po prostu, tacy którzy myślą, nigdy na nic nie najeżdżają, bo nie wiadomo, co się kryje pod kawałkiem folii, kartonu, czegokolwiek. To może być coś, co przebije oponę. Może tam leżeć przypadkiem, lub być celowo położone. Natomiast najechanie na coś takiego dla zabawy, owszem może być fajne, ale świadomy kierowca tego nie robi.

Gość gość
No ale co daje jak mówisz że może być fajne? Co ta dziewczyna mogła z tego mieć? Np kolejna sytuacja, podjeżdża pod szkołę, leżał plastikowy samochodzik, być moze przez jakiegoś dzieciaka porzucony, a ona wjeżdżając na miejsce parkingowe przejechała po nim... Wysiadając rzuciła na niego okiem i poszła dalej...

Gość gość
Co daje? To samo co daje deptanie łupinek orzechów, na chodniku. Przyjemne uczucie zgniatania, gdy łupina poddaje się pod stopą i pęka. Spróbuj, jeśli nie wiesz o co chodzi. To wszystko.

Gość gość
No i tylko dlatego rozjeżdża wszystko co tylko moze? A to wgl wyczuwa w samochodzie? A jakby to bylo cos ważnego?

Gość gość
Ćwiczy cela żeby po twoim łbie przejechać kiedyś :D

Gość gość
Troche to infantylne, jakaś forma autyzmu? :D Potem myć karoserie po takim kefirze?

Gość gość
Niestety, kretynów za kierownicą nie brakuje.

Gość gość
Ciężko opisać to jest w tym fajnego, ale sama wiele razy na cos najechalam, tylko po to żeby to zmiażdżyć ;) Ale to tak samo jak co jest fajnego w zdeptaniu czegos obcasem... Idziesz, niby przypadkiem stajesz na czymś obcasem, lamiesz/miazdzysz to nawet nie czując, i idziesz dalej :)

Gość gość
Przeciez autor to ten zbok od bycia zdeptanym ,zdeptanej reki,koszulki itp :O chyba matka bila się po brzuchu będąc z nim w ciąży i dlatego taki niedorozwiniety wyszedł

Gość gość
Ja już dałem sobie spokój z prawkiem, od kilka miesięcy mam wersję kolekcjonerską z szybkieprawojazdy.pl i bardzo mi się przydaje, warto polecić: )