Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

JAK ZAPEWNIC DZIECKU GODNE ZYCIE???

Polecane posty

ehh mam ciezka sytuacje i ciezkie sytuacje mieszkaniowa oraz finansowo dziecko ma 3 miesisace niedlugoi ebdzie potrzebowalo czegos wiecej do jedzeni niz mleko z cyca... ojciec dziecka nie przyznal sie do neog nie chce mie cz nim nic wqspolnego zostawil mnie sama z tym problemem dolstaje tylko 1000zl zasiklku wniosek zlozylam o 500zl ale jeszcze nie przyszly zadne decyzje w tej sprawie nie wiadomo nawet kiedy t bedzie wyplacane miedszkamy w jednym pokoju od urodzenia dziecka to juz trzecie miejsce bo wszedzise gdzie mieszkalismy po kilku tygodniacvh byl problem ze dziecko ciagle placze i wyrzucano nas obecnie mieszkamy na malutkim pokoju w drugim meiszka kuzynka mojej znajomej z chloapkeim po ktortej zachowaniu tez juz widze ze zaluje ze przyjela nas pod swoj dach mimo tego ze place jej za to i dokladam sie do ahcunkow w miare mozliwosci na dodatek ten chloak nie ra zi nie dwa przystawial sie do mnie i czynil mi proppozycje nic nie mowilam tej dziewcyznie bo boje sie z ewjak sie o tym doie to na pewno nas stad wyrzuci z ojciem dziecka nie moge sie skontaktowac nie odbiera od emne telefonow ani nie odpisuje na esy nie mam sie do kogo zworcic o pomoc nie wiem co robic...

Gość gość
Nie karmić trolla

Gość gość
Nie karmić trolla

Gość gość
Rodziców nie masz? Nie możesz z nimi mieszkać? Ojca dziecka natychmiast podać o alimenty i nie ma zmiłuj!

moja mama swtoi po jego stronie mieszka razem z nim i rowniez podziela jego zdanie ze to nie on jest ojciem tego dziecka tata rowniez sie od emnie odwrocil ma nowa rodszine zone dzieci i widoczxne ja mu juz nie jestem do niczewgo potrzebna ani wnuk

Gość gość
A dlaczego go nie podałaś jako ojca? Skoro na pewno ON jest ojcem, to według prawa w tym państwie, ma płacić alimenty, które uzyskasz podając go do sądu.

Gość gość
Jak go miała podac jako ojca ? Przecież musiałby być przy tym obecny a on się nie przyznaje do dziecka.

Gość gość
Sąd zleci badania genetyczne i po sprawie

Gość gość
Jak go miała podac jako ojca ? Przecież musiałby być przy tym obecny a on się nie przyznaje do dziecka.

Gość gość
sprawa w sądzie o ustalenie ojcostwa, zrobią badania DNA.

Gość gość
Idż do szkoły tłuku bo nawet pisać nie potrafisz. Za mnożenie się bierzesz szkoda dzieciaka że ma matkę debila bez szkoły.

Gość gość
Wystarczy myśleć głową a nie ekipą, nic prostszego.

Gość gość
Znowu anitka? Nudna jesteś. Zmień forum bo już się skonczylas

Gość gość
Ale jak Anitka miala podac faceta jako ojca skoro ona sama nie wie kto jest ojcem, bo nogi rozkladala gdzie popadnie. Pamietam jej temat gdzie pytala kiedy doszło do zapłodnienia, bo spala w tym samym czasie z dwoma facetami.

Gość gość
Anitka nie dzwon do niego i nie pisz on nie jest ci do niczego potrzebny... Spróbuj się skontaktować z tatą to jest twoja jedyna możliwość na zapewnienie dziecku bezpieczeństwa. Takie życie wśród patologii którą opisałaś nie jest dla niego dobre. Twój tata na pewno cię nie wyrzuci jeśli do niego pojedziesz! Jeśli autobusy nie kursują to poproś kogoś o podwiezienie.

Gość gość
Co tam Anitka?