Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaa1990

Czy naprwedę facetów kręcą stringi na plaży

Polecane posty

Gość kamilaa1990

Oglądałam dziś z koleżanką kostiumy na plażę. Zaczełyśmy od normalnych i tak do najbardziej extremalnych. Wybieramy się jak będzie ciepło na majówkę.

Gość kamilaa1990
to co w takim razie

Gość aron
W takim razie,mnie kręci to w czym ukryta jest tasiemka.

Gość gość
fajnie kobiety wyglądają ze śmiało odsłoniętą pupą. Nie muszą być wcale jakoś szczególnie zgrabne. Na plaży i tak widać figurę - w szortach czy w stringach czy bez majtek. A w stringach jest śmiało i otwarcie - czasem przy pochylaniu może się i coś więcej odsłonić - i luz, byle gładko.

Gość gość
moze sie podobac fajny tylek w stringach na zasadzie kontrastu do normalnych gaci, proste. Przyciaga wzrok, ale czy kreci?

Gość gość
Pewnie ze kreci. Mniepodobaja sie takie dupcie

Gość kamilaa1990
A jednak prawda lubicie oglądać pupy plażowiczek

Gość gość
mnie nie kręcą stringi, na plaży nawet by mi nie stanął :O

Gość kamilaa1990
To ciekawe więc o co tyle krzyku że to niemoralne niemodne skandaliczne itp

Gość kamilaa1990
No i czy warto wbijać się w ciasne majtki jeśli to nie robi nikomu różnicy

Gość gość
Mnie nie kręcą nawet w sypialni, ten sznurek w rowie wygląda komicznie i już lepiej bez majtek :)

Gość gość
stringi na plaży -- poza oczywistym faktem odkrywania pośladków -- pokazują, że dziewczyna jest odważna i pewna siebie. w wielu krajach na południu Europy stringi na plaży są dużo bardziej powszechne niż u nas i nie wzbudzają żadnych emocji... może kiedyś i my przestaniemy być zakompleksionym moherowym zaściankiem...

Gość gość
Każdy się opala tak jak lubi.Wolę plaże naturystów. Ślicznie wyglądają kobiety opalone w całości.Bialod**e wyglądają śmiesznie i te nie opalone piersi wyglądają tragicznie.

Gość kamilaa1990
no cóż najbardziej fikuśne kostiumy kosztują na wet po kilka set złotych więc na nasze plaże sądząc po wypowiedziach raczej się nie opłaca

Gość kamilaa1990
Kolczyków nie mam niestety a naturystyczne plaże raczej nie dla mnie .

Gość gość
Może i kręci facetów ale raczej takich typowych ro\ochaczy ye\baków; bo wartościowy facet jak zobaczy taką z golą doopą na plaży to jaka by zgrabna nie była to od razu ją zakwalifikuje do dzi\fek i nie będzie zainsteresowany, bo kobieta z klasą jednak nie chodzi z gołą doopą przy ludziach, nawet jeśli to plaża :) w stringach to chodzą takie prostytuty typowe, te co sobie robią też silikonowe cyce; porządna kobieta umie się ubrać adekwatnie do sytuacji i nie pokazuje na plaży swojego od\bytu, żeby się dowartościować !

Gość gość
no coż jak ktoś jest już nieaktywny to tylko świeca i beret

Gość Kaaaammmyyykkk
Moja żona (bardo atrakcyjna) prawie zawsze zakłada stringi na plaze i często zdejmuje stanik - mieszkamy za granicą więc jest trochę inaczej. Gdy byliśmy na wyspach Kanaryjskich, to większość kobiet miała stringi. Pomysl o opaleniznie, po opalaniu w stringach pupa wygląda świetnie. Opalone piersi również ale wiadomo że nie każdy jest aż tak odważny.

Gość kamilaa1990
U nas też się trafia że dziewczyny noszą kostiumy ze stringami dlatego chcemy też spróbować

Gość gość
z przajaciółką dałyśmy sie nakręcić "na odwagę i bezpruderyjność" przez naszych facetó i zgodziłyśmy się na spróbowanie plażowania w stringach - nad naszym morzem. Mamy takie dość ustronne miejsce, ale nie znaczy że zupełnie puste, trochę ludzi jest. W ubiegłym roku sporadycznie zdarzały się dziewczyny w stringach i/ lub toples. Już nam kupili ekstra komplety, jednowarstwowe i bardzo skąpe. Na próbę przebrałyśmy się w domu i szok - oprócz gołego tyłka materiał tak przylega że wszystko widać ale oni byli zachwyceni. Na narzekanie że intymne szczegóły piersi sa nieprzyzwoicie widoczne mają jedną radę - i bardzo dobrze, jak zdejmiecie staniki wszyscy będą zadowoleni. Nie wydaje się żeby udało się nam wymigać od publicznego zaprezentowania się w tych strojach.

Gość gość
Od kilku lat nie używam kostiumu,na plaży naturystów jest niepotrzebny.Polecam spróbować nagiego opalania bo to bardzo przyjemne.

Gość kamilaa1990
Plaża naturystów to nie mój klimat

Gość gość
plaża naturystów tylko dla zaspokojonych seksualnie i umiejących zachować powściągliwość. ja jakbym tyle q**sów na raz zobaczyła to nie wiem co by sie działo :D

Gość kamilaa1990
Więc warto czy nie inwestować w jakieś extra bikini.

Gość kamilaa1990
Wolała bym raczej zwykłe plaże naturystyczne są zbyt ograniczone

Gość gość
Jak widzę na plaży kobietkę w stringach ze zgrabnymi pośladkami , to od razu marzę o wyroochaniu jej.

Gość gość
kamilaa1990:0 zawsze warto inwestować:)

Gość kamilaa1990
Takie fajne bikini kosztuje kilka stówek a zwykłe z sieciówki można kupić za grosze.

Gość gość
Spasione dupska w stringach + cellulit = ohyda . W stringach najlepiej wyglądają młode , szczupłe i wysokie laseczki. Za parawanem tylko paseczek na bok i bzykanko.

Gość gość
Masz ochotę zakładaj stringi i nie zastanawiaj się czy to kręci facetów czy nie?