Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kladi90

Smartfon SAMSUNG GALAXY A3 na prezent ?

Polecane posty

Hej, fantastyczny wybór, moim zdaniem lepszego prezentu w postaci telefonu dla kobiety nie ma, Galaxy A3 jest stworzony dla kobiety, możecie ewentualnie zastanowić się na większym bratem Galaxy A5, ale to już 1100 zł. :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
moim zdaniem zbyt wystaje aparat

Gość Michał888
Wow, Sferis ma bardzo dobrą cenę na ten telefon, na allegro (gdzie zawsze jest ryzyko zakupu) ceny są bardzo podobne

Gość kladi90
To fakt sferis przyszalał a przynajmniej można w salonie odebrać-oglądnąć :P no nic musimy jeszcze się zastanowić :P

Gość gość
Ja bym jednak stawiał na Samsunga, może i HTC ma lepsza rozdzielczość ale w Samsungu jest Amoled i dzięki temu w efekcie końcowym nawet przy niższej rozdzielczości będzie lepszy ekran. Kolejna sprawa to Ram tu też ma przewagę a co do pojemności wewnętrznej to 16 GB to wg mnie jest niezbędne minimum

@kakuda, kłóciłbym się czy J5 jest lepszy od A3, pamiętaj że to ma być telefon dla kobiety, więc parametry odgrywają w tym momencie drugą rolę, najważniejszy jest wygląd i kolor, a A3 moim zdaniem jest pod tym względem idealny :D Poza tym to jest 18tka, więc pewnie będzie dużo muzyki i zdjęć, J5 ma 8GB ram, a A3 ma 16GB, a różnica w cenie to 60 zł, a za to można kupić kartę microSD 32GB :) @czorny79 HTC 620g jest ogromny, ma niby 5 cali, ale jest duży, a ilość rdzeni w dzisiejszych czasach nie ma już takiego znaczenia jak kiedyś, pytanie do kladi90 czy obdarowana będzie wolała mniejszy kompaktowy smartfon czy raczej duży. ;) Huawei p8 Lite jak najbardziej spoko opcja, świetny aparat do zdjęć i ogólnie dobre parametry, choć kiepski do gier, minusem tego modelu jest bateria, można poczytać o tym w necie. ;)

Zawsze można dokupić jakiś powerbank np Power Bank ROMOSS Sailing 3 7800mAh - PH30-305 teraz młodym baterie dość szybko schodzą.

Gość czorny79
Mirek80 to może zaproponuj Ty jakąś swoją opcję telefonu :) jaki byłby najlepszy dla 18latki ? :D

Siostra ma 17 lat nie długo 18 mówi że jej się samsungi spodobają ma chyba j5 albo ten a3 wcześniej miała motorole z serii moto g.

Gość kladi90
Zamówiłam tą J5 w sferisie bo ma dobre opinie zobaczymy :) dzieki wam

Gość Lorrenzzo
W tej cenie znajdziesz o wiele lepsze modele niż A3 np. myPhone Infinity II LTE.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung

Gość fregata
telefony samsunga są bardzo zaawansowane technologiczne, no i mają system android wiec są naprawdę konkurencyjne na rynku. Ambasador marki samsung

Gość trellka
Uważam, że Samsng Galaxy A3 to idelany pomysł na prezent, tym bardziej, ze teraz są w atrakcyjnych cenach. Telefon wyposażony jest w przedni i tylny aparat wyposażono w jasne obiektywy, dzięki którym zdjęcia są wyraźne nawet przy słabym oświetleniu, sam aparat ma 13 MP. Samsung Galaxy A3 (2016) to idealne urządzenie dla osób poszukujących zgrabnego, ładnego telefonu w kompaktowym rozmiarze. Ekran wysokiej jakości o bardzo żywych i nasyconych kolorach. Szybki i wydajny procesor, nawet kiedy korzystasz z kilku aplikacji jednocześnie, dlatego uważam, że zakup tego modelu na prezent to dobry pomysł. Ambasador marki Samsung.

Gość gość
Dobry telefon, ale tylko model S7275R z modułem LTE 4G na szybki internet, wcześniejsze serie nie mają tego modułu.

Gość gringoo
uważam, że Samsung A3 jest dobrym modelem telefonu, ma dobre parametry i jest łatwy w obłudze, do tego dobrze wygląda i ma dobrą cenę, więc czego chcieć więcej. Ambasador marki Samsung.

Gość rafciu
Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! S7 Edge!! Konkurs trwa od 8 do 30 Kwietnia do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ja już wziąłem udział i wygrałem, dzisiaj jechałem po odbiór do mojego sklepu w miescie. Udział można wziąść tylko raz !! Polecajcie znajomym!!!!! Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często Podaje Linka i załączam zdjęcie mojego nowego smartfona!!: http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8

Gość rafciu
Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! S7 Edge!! Konkurs trwa od 8 do 30 Kwietnia do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ja już wziąłem udział i wygrałem, dzisiaj jechałem po odbiór do mojego sklepu w miescie. Udział można wziąść tylko raz !! Polecajcie znajomym!!!!! Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często Podaje Linka i załączam zdjęcie mojego nowego smartfona!!: http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8

Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! SAMSUNGI S8 !! Konkurs trwa od 8 do 30 STYCZNIA do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://hkkjaj.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często

Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! SAMSUNGI S8 !! Konkurs trwa od 8 do 30 STYCZNIA do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://hkkjaj.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często