Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię być kobietą

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę wam wszystkim ze przychodzi wam to tak naturalnie i bez trudu. Ja żeby nia być musialabym chyba się wyszkolic pod tym kątem i to porządnie. :(

Gość gość
zostan transem

Gość gość
Jak to się przejawia? Problem z zakładaniem stanika, malowaniem przed wyjściem, przetrwanie miesiączki?

Gość gość
Nie, po prostu czuje ze nie pasuje do kobiecego swiata i go nie rozumiem.

Gość gość
a jaki świat rozumiesz?

Gość gość
nie wiem co tu rozumieć,baby są głupie,cała filozofia

Gość gość
Żadnego nie rozumiem, ogólnie życie jest dla mnie bez sensu

Gość gość
nie przejmuj sie,płeć to w pewnym stopniu iluzja,kazdy z nas ma w sobie cos z przeciwnego bieguna..androgynia zresztą jest rozwojowa i harmonijna. Nie musisz przeciez rozumiec innych,bądź sobą i tyle,nie przejmuj sie schematami :) ja tez jestem nietypowa i nie obnosze sie z kobiecością ale nie czuje sie facetem ;)

Gość gość
gdy tylko mysle,ze nie pasuje na kobiete bo sie nie maluje i tak dalej,nie nosze szpilek i nie plotkuje to myśle,że i tak jestem bardziej kobieca niż męska bo facetem tym bardziej bym nie potrafiła być..ale ja to ogolnie nie nadaje sie na człowieka. Nie chodzi tu o płeć..może tobie też nie?

Gość gość
a jestes w zwiazku?

Gość sens to sens
gość dziś Żadnego nie rozumiem, ogólnie życie jest dla mnie bez sensu >>>> witamy w klubie. Jest bez sensu bo nie masz celu. Wybierz cel i zacznie mieć sens.

Gość gość
A mi się właśnie wydaje że facetem potrafiłabym być, co więcej czula bym się szczesliwsza niż obecnie.

Gość gość
a co by było lepsze?? ja facetom zazdroszcze siły fizycznej,tego ze nie muszą sie malować i depilowac i że nie mają okresu ale to tyle. no i niby im wiecej wolno ale to odchodzi u nas do lamusa.

Gość gość
Nie wiem co lepsze, jakoś naturalniej by mi się żyło ze sobą, tak myślę a kobiecości nie potrafię udawać by być faceyem wystarczy po prostu być no a kobiety? Nie interesują mnie rozmowy z nimi, wydaje mi się to strasznie durne, źle się czuje w ich stadzie i w ogóle. Na palcach jednej ręki mogę policzyć koleżanki z którymi jako tako da się pogadać ale tez bez żadnych zwierzen itp.. Nie wiem o co mi chodzi ale fakt ze mecze się z tymi myslami długo i jest co raz gorzej mnie nie pociesza.

Gość gość
no to rozmawiaj z facetami ;) zresztą wiecej kobiet ma tak jak ty..to z nimi tez sie dogadasz a malowac niby sie trzeba ale tak naprawde wcale nie ja czasem to lubie ale tylko czasem,nie na co dzień

Gość gość
jesli nie jesteś lesbijką to chyba nie ma problemu? na pewno nie chcialabys byc gejem ;)

Gość gość
Jestem bi ale aktualnie mam zlamane serce i nie patrze w tych kategoriach na ludzi bo nikt mi się juz nie podoba :)

Gość gość
współczuję ale myślę,że jeszcze sie zakochasz ;)

Gość gość
masz dziwne problemy,ja już dawno temu skreslilam kobiety bo sa nudne obslizgle i płytkie,a najgorsze ze zawistne,nie interesują się niczym wartym tego,taki jest ogol sa male wyjątki,nie malujesz się to tez nie problem,po prostu masz marudny charakter czyli babski

Gość gość
No nie wiem faceci niby też bywają marudni jak np mój brat jęczy bez przerwy i marudzi najbardziej z całej rodziny a jest jedynym facetem w domu :P Ciężko mi wyobrazić sobie swoje życie za x lat i jesli będzie to tak dalej to chyba się powiesze, obecnie mam 23. A faceci mam wrażenie że nie traktuja kobiet poważnie jeśli chodzi o rozmowę etc.. wolą być wśród swoich.

Gość gość
o,tez mam baardzo marudnego brata i 23 lata :D

Gość gość
oj tam, ważne żebyś, gdy przyjdzie już ta chwila i poczujesz boską wolę, wiedziała jak nóżki rozłożyć :)