Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od czasu gdy urodziło się dziecko mąż śpi w innym pokoju

Polecane posty

Gość gość

Na początku tłumaczył się że musi się wyspać, bo rano do pracy. Teraz córka ma 15 mies, przesypia od roku całą noc a mąż dalej śpi na innym łóżku, bo mówi że się przyzwyczaił i już na tym co ja śpię się nie wysypia. Nasze życie seksualne prawie nie istnie. Dla mnie to dziwne zachowanie, czuje się zraniona, rozmawiam z nim on najwidoczniej ma to gdzieś. Nie wiem co robić?

Gość gość
zaskocz go, jak juz dziecko zaśnie wskocz w jakąś seksowną bieliznę, koszulke czy temu podobne i wejdź mu do "jego " łożka i tak do skutku noc w noc. Bzykaj się z nim jak nigdy dotąd. Nie bądź tylko matką ale też super kochanką. Jak to go nie ruszy to znak że stuka w innej dziupli.

Gość gość
jeśli już jest seks to wyłącznie dlatego że ja przyjdę jego łózka. Tak ubieram seksowne koszulki i co z tego czasem jest nic bo mówi że głowa go boli że zmęczony więc seks jest 2-3 razy w mies czuje jakbym go zmuszał . Patrzę w lusterko w mój nowy nabytek i myślę no to go musi ruszyć. tez się zastanawiam coraz poważniej czy kogoś innego nie pieprzy.

Gość gość
Obserwuj ukradkiem a raczej sledz. Telefon sprawdź.albo zostaw dziecko z nim a ty się odstaw i idź na drinka z dziewczynami. Poczuje zazdrość i zobaczy że nie jesteś tylko matka a i seksowna dziewczyną.

Gość gość
Samiec to jest samiec. Ja miałam to samo i pukanie było codziennie. I co wyszło? Od 4 lata sama wychowuje synka, bo on w międzyczasie znalazł dziewczyne z pasją. Moja rada znajdź sobie hobby, żyj swoim życiem, korzystaj z niego ile możesz, wychodź do ludzi kiedy tylko możesz. Może wtedy zobaczy, że ma przy sobie kobietę. a jak nie to k*****a niestety puka inna.

Gość gość
szkoda kuźwa że w tka pieknym okresie dla dziecka matka musi skupiać się na takiej p*****le że facet z nią nie sypia. Panowie co z Wami??

Gość gość
a to łobuz przytulam :0 :) :0 :)

Gość gość
faceci to dranie

Gość gość
A córka jeszcze śpi z Tobą w pokoju, czy już w swoim? Skoro przesypia całą noc, spokojnie może spać w innym pokoju. A skoro mąż się nie wysypia na łóżku, to kupcie nowe łóżko :P A poważnie to zapytaj męża, czy dalej chce być Twoim mężem i będziecie sypiać jak małżeństwo, czy masz składać o rozwód i szukać innego kandydata.

Gość gość
Moim zdaniem ma kogoś na boku.. Może wynajmij detektywa, żeby w razie wu mieć dowody zdrady. jest taka firma lampart.co, oni chyba znają się na rzeczy - no i porada jest za darmo!

Gość gość
u nas bylo podobnie, maz przyznał, że czul sie odtrącony zaspakajał się p****lami ale ja mu sie ładowałam do łóżka co noc i tak do upadłego az w koncu zostałam :) reanimuj wasz zwiazek póki jest puls!

Gość gość
tutaj nie pytaj bo od razu sfrustrowane babsztyle ci zaczna pisac ze cie zdradza. autorko, ja twojego meza rozumiem. ja tez zasuwam ciezko w pracy, wstaje rano i musze byc wyspana, bo inaczej by mi bylo ciezko... zrozum go a nie rob mu zarzutow.

Gość gość
Mnie się wydaje, że to wszystko zależy od tego, czy to Wasze pierwsze maleństwo, czy się staraliście długo i razem całym sobą, czy facet był przy porodzie... Ja miałam taką sytuację: Staraliśmy się 4 lata o bobaska, biegaliśmy razem po lekarzach, nasze złe wyniki, później poprawa - wszystko przeżywaliśmy razem. Mąż był obecny przy zabiegu mojej drożności jajowodów, jak zobaczył co mi robią i jak te wszystkie sprzęty wygądają przeraził się i tydzień nie chciał ze mną się kochać (ale spaiśmy razem w łóżku). Po szczerej rozmowie wyznał, że nie wyobraża sobie porodu, boi się o mnie i o mój ból... Wszystko jednak wrróciło do normy :) Może Twój TŻ był przy porodzie, przeżył to, stłumił w sobie i ma uraz... Tak bywa, że później faceci nie chcą być razem z kobietą, bo się boją powtórki... Porozmawiaj z nim!

Gość gość
Bez problemu zaszłam w ciąże, przy porodzie mąż nie był bo ja nie chciałam, nasłuchałam się jak to potem mężowie mają problemy z seksem, I co mój nie był a też ma, Czuję się taka odtrącona bo nie dość że długo pracuje to jeszcze osobno spi, czasem nad ranem przyjdzie do mojego łóżka Zastosuję do tych waszych rad i zacznę co noc go napastować :) zobaczymy czy cos to da Co do pracy to mąz nie ma jakiejś mega stresującej, więc nie o pracę tutaj chodzi

Gość gość
Nawet jak czasem przyjdzie nad ranem czyli koło5 to nigdy sam z siebie nie inicjuje seksu Poprzeglądałem historię i nic tam niepokojącego nie znalazłam ale może usuwa.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję, szczerze mam nadzieję, że się wszystko ułoży! Porozmawiaj z nim, a i koleżanki mają rację, męcz go w nocy i za dnia, przytulaj się, może jakieś pinantne SMSy wysyłaj jak jest w pracy? :) Trzymam mocno kciuki!

Gość gość
Mój po porodzie też wyniósł się do innego pokoju, bo chciał się wyspać, żeby rano funkcjonować jakoś w pracy. Na szczęście wrócił, kiedy mały zaczął się budzić w nocy tylko raz.

Gość gość
musisz wziąć się za męża, żeby inna Ci go nie zabrała

Gość gość
oj tam oj tam przejmujesz sie , znajdź sobie kochanka i już :)

Gość gość
Tez spimy oddzielnie z mezem juz przeszlo od 2 lat i jest nam z tym dobrze.maz spi na materacu dmuchanym ze wzgledu na bole kregoslupa-ma prace stojaco-chodzaca i ciezka,dodatkowo strasznie chrapie.ja za to mam loze malzenskie dla siebie.kochamy sie normalnie,seks bez problemow,oboje wysypiamy sie i jest dobrze.dzieci tez mamy 7 lat corka i 6miesiecy syn.zeby nie bylo,zadnych zdrad nie ma u nas.kwestia wygody i dobrego snu.