Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obóz tenisowy 2016

Polecane posty

Gość gość

Szukam obozu tenisowego dla 14-letniej córki. Zależy mi na dobrych warunkach zakwaterowania i dodatkowych atrakcjach. No i żeby był wyjazd z Warszawy. Polecicie coś?

Gość Anna2121
Jestem ostatnio w temacie bo wysyłam dwójkę dzieciaków w wakacje na tenisa. Ofert wbrew pozorom za wiele na rynku nie ma - obdzwoniłam wszystkich i ostatecznie jadą na Mazury. Koszt za jedną osobę to coś koło 1800 zł - w cenie jest już wszystko, włącznie z dojazdem. Jakoś podczas rozmowy oni wydali się najsympatyczniejsi podczas rozmowy - mam nadzieję, że poradzą sobie z naszymi urwisami. ;) Tu masz link do tych wakacji jak coś: http://www.sportandsmile.pl/obozy/

Gość baskaibasta
A to jest ten sam klub co prowadzi zajęcia na Wawrze? :) Nawet nie wiedziałam, że obozy tez organizują. Mój syn chce się tam zapisać, to może obóz jest dobrym rozwiązaniem na początkowe zapoznanie z tenisem i ludźmi. :)

Gość gość
To na Mazurach niezłe! Z tego co porównuję to mają dobre warunki zakwaterowania. Moje dziecko jest alergikiem, więc dla mnie ważne zeby to nie były stare domki z grzybem, a tu w kwestii domków widzę że wszystko dobrze wygląda.

Gość gość
No to masz problem rozwiązany. :) Mazury fajne są, szkoła tenisowa jest z Wawy - idealnie. Ja tylko na Twoim miejscu przedzwoniłabym podpytać czy będą jacyś rówieśnicy córki - na pewno będzie się lepiej bawić.

Gość gość
Najlepiej do Jastrzębiej Góry z Atasem. W programie masz i zajęcia tenisowe i angielski z native speakerami i paintaball i mnóstwo innych atrakcji. Świetny obóz - dzieciakom bardzo podoba się atmosfera i chętnie jadą jeszcze raz w kolejnym roku :D No i generalnie fajnie jest nad polskim morzem ;)