Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkowa panna 30

Czy iść do takiej pracy? Doradźcie...

Polecane posty

Gość fiołkowa panna 30
gość dziś Mąż się dołoży...to oczywiste przecież. Bardziej patrzę na to z perspektywy całego budżetu rodzinnego. Chodzi o pracę spedytora drogowego. Czasami kierowca może się zgubić/mieć problem...a może mieć taki problem o każdej porze dnia i nocy. No i trzeba mu pomóc (Jaki rodzaj problemu-taka pomoc). Czasami może okazać się że muszę gdzieś jechać- ale raczej to się rozwiązuje telefonami/przed kompem.

Gość gość
domyślam się ze autorka nie ma zbyt dobrego wykształcenia i zbyt dużego doświadczenia, dlatego ja zwolnili jak zaszła w ciaze :O ja byłam na wychowawczym do 3rz, jak dziecko poszło do przedszkola wróciłam do pracy,na zwolnienia chodziliśmy z mezem na przemian- ale miałam dobrą pozycję w pracy i jakby tylko coś im nie pasowało to bym znalazła inną.

Gość gość
Ja mialam tak: Niania u mnie to 1200zl. Przedszkole prywatne/zlobek 600zl. Ja miałabym prace za 1500. Dojazdy 200. Z niania zpsaloby cale gowno. Zlobek? Kto mi da zwolnienie. Zostalam w domu. Ide w czerwcu. Moja mama jest nauczycielka i posiedzi do wrzesnia a potem mala mając 2l11msc idzie do przedszkola państwowego za 170zl/miesiac.

Gość gość
doświadczenie zawsze się przyda, weź tę pracę choćby na parę miesięcy by zapełnić lukę w CV i w międzyczasie szukaj czegoś innego. Ciężko jest znaleźć pracę kobietom z małym dzieckiem, dlatego warto rozważyć tą propozycję i pracować na doświadczenie zawodowe, jeśli nie chcesz utknąć z dzieckiem już na stałe

Gość gość
a jeśli dojdziesz do wniosku, że praca, finanse i rozłąka z dzieckiem są uciążliwe, to rzucisz robotę po paru miesiącach. Ale próbuj! Nie działaj pochopnie