Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi sie wracac do pracy

Polecane posty

Gość gość

Dostalam od psychiatry zwolnienie na 2 tygodnie na depresje ale nie czuje sie jeszcze dobrze , bo leki tak powoli dzialaja. Czy wypada zadzwonic i dopytac sie czy dolozylby tydzien dwa? lekarz prywatny

Gość gość
a jakie mialas objawy?

Gość gość
pewno ,leki działaja najwcześniej po 14 dniach ,czasami dopiero po 1,5 mc ,zadzwoń do niego i powiedz że nadal jest zle ,zwłaszcza że to lekarz prywatny. a mozna wiedzieć jake leki masz ?

Gość gość
Biorę venclectine na dzien i Trittico na noc z powodu bezsennosci małą dawkę

Gość gość
czyli odpowiednik efectinu -dobry lek ,przynajmniej mnie pomógł przy dużej depresji,ale tak jak napisałam ,dopiero po kilku tygodniach ,tego na sen nie znam. Wszystkiego dobrego i jak się zle czujesz to nie wracaj do pracy ,szczególnie jak towarzyszy jej stres.

Gość gość
a czy wypada zadzwonic do lekarza i poprosic o przedluzenie zwolnienia? juz czuję że cos drgneło że cos zaczelo działać ale jeszcze ten tydzien dlużej chciałabym w domu zostać

Gość gość
oczywiście ze wypada ,zadzwoń i powiedz że jest odrobinkę lepiej ,ale jeszcze nie czujesz sie na siłach wrócic do pracy i potrzebujesz tygodnia, dwóch ,powiedz że masz stresująca prace,nie martw się ,nie pozwól sobie wmówić że Ci sie nie należy bo masz TYLKO depresję ,masz AŻ depresję,to gorsze od anginy czy zapalenia zatok.