Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co z nią nie tak, ma już 17 lat, znalazłam jej chłopaka, syna koleżanki 2 lata starszego. Zgodził się być jej chłopakiem. Ona wybrzydzala, ale przekonałam ja, bo to fajny, napakowany, wysoki chłopak, więc ja obroni, a nie jak jakieś pisdusie chude, co pierwsze zwieja. Poza tym kończy zawodowke i będzie mechanikiem, więc nie to, że bez wyksztalcenia jakiś, to też pieniądze przyniesie jakieś. No i ona tak jest z nim, ale tak od niechcenia. I ja się jej pytam, czy już seks uprawiała, a ona że nie, bo nie chce... No ja nie wiem, ja w jej wieku to się rwalam a ona jakaś impotentka, czy co. Mowie jej, że chłopak ja zostawi zaraz, czy zacznie na boku, a ona nic. No już nie wiem jak do niej dotrzeć. Też mówię, że zaszlaby z nim w ciążę, to by chłopaka na dziecko wzięła, bo teraz taka rozwiązłość, że nie wiadomo, a dziecko by było, to już pewniej trochę. No w kogo to dziecko się wdało, bo nie we mnie, ani w męża.

Gość gość
Idź szczeniaku odrobić zadanie domowe

Gość gość
mysle ze powinnas wziąć corke z chłopakiem do jakiegoś hotelu i spokojnie jej pokazac co i jak na jej chłopaku i wszystko będziesz miała pod kontrola jak będą to robic a nawet możesz zabawić się razem z nimi :)

Gość gość
masz głupią córke postaw ją w końcu do pionu!

Gość gość
To ty się zajmij jej chłopakiem zeby do innej nie poszedł, mąż to zrozumie :D

Gość gość
Lepszy mechanik w garści, niż córka dziewica w domu.

Gość gość
To ty zawolaj córkę i na jej oczach zabierz się za tego chlopaka, pokaz jej co i jak, bo widocznie za mamusią się nie wdała i nie jest taką samą latawicą.. widać mądrą masz córkę... nie to co matka szmata...

Gość gość
to jak ty dbasz o swoją córke? :O

Gość Gothic
Jak nie chce być z tym chłopakiem, to jej sprawa. To przedewszystkim jej chłopak musi się podobać. Chyba że szukasz chłopaka nie dla córki, tylko dla siebie.

Gość gość
koleeejne prowo w tym samym temacie starego pedofila Koterby nie odpisywać koniuchotrzepowi 🖐️