Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudne bez cwiczen?

Polecane posty

Gość gość

pomocy! waze 91 kg, od 3 tygodni stostuje diete 1000-13000 kcal. Schudlam 4 kila, stracilam z obwodow, tylko brzuch ciagle wywstawa..co jeszcze zrobic? cwicze z youtube, ale to tylko max 15 minut dziennie. Chce biegac, tylko z moja waga ciezko, wiec jeszcze musze schudnac...jak myslicie? schudne 10 kilo tylko za pomoca tej diety?

Gość gość
mam nadzieję, że mialo być 1300 kcal, a nie 13 000;) Schudniesz bez ćwiczeń, ale lepiej ćwiczyć, maszerować, jeżdzić na rowerze; wtedy chudniesz szybciej i masz jędrniejsze ciało i skórę. Bieganie jest dla szczupłych, zacznij dużo chodzić piechotą, to świetnie spala tłuszcz. A jak zaczniesz chodzic godzine dziennie, to dołóż ze 200 kcal, bo 1300 to trochę mało. A wynik 4 kg znakomity.

Gość gość
Kiedyś pisałam że takie tabletki nie działają i że tylko dieta... teraz wiem że jedno nie wyklucza drugiego. Stosuje Slimcea i mam dalej swoją diete a efekty są dużo lepsze co potwierdza ich działanie.

Gość gość
Ja proponowałabym zaopatrzenie się (jeśli możliwe) w kijki do nordic walking - chodzenie z nimi odciąża stawy (to ważne przy nadwadze), ale też uaktywnia więcej partii mięśni, niż zwykły marsz. Dobry suplement diety też pozwoli szybciej spalić tłuszcz, proponowałabym African Mango, można je taniej kupić tu: http://nplink.net/0Y2BILKH I ważne: dieta 1300 nie nadaje się na długo, bo organizm będzie niedożywiony. Lepsza według mnie będzie tu dieta 3godzinna (jemy małe posiłki co 3 godziny). Ważne jest, żeby porcje nie były zbyt duże, chyba, że jemy same warzywa ;)

Gość gość
Na poczatek tylko rower. Najlepiej POZIOMY, bo nie obciaza stawow i pracuja miesnie brzucha. Jak nie masz dostepu do poziomego, to normalny. Pamietaj o tetnie (oblicz sobie na jakim spalasz tluszcz i caly czas sie go trzymaj). Co tydzien cwicz o dziesiec minut wiecej. Po miesiacu dokladaj brzuszki, itd. - tez zaczynasz od np. 30, a za tydzien 50, itd.

Gość gość
kuracje kończe za tydzień. Już mogę podsumować że się zdziwiłam skutecznością suplementu slimcea. Pomogła mi podobnie co większości.

Gość lena890
Ja schudłam bez ćwiczeń tylko jadłam regularne posiłki i stosowałam suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl zamówiłam je w zestawie w Super Cenie;) a tak wgl to w 2 miesiące 16kg mniej;)