Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurczyński

Ile zarabiacie i ile wydajecie miesięcznie na życie kwiecień 2016

Polecane posty

Gość Webmasta

W mojej ocenie się to bardziej opłaca. Też jestem zapracowany, mam bardzo odpowiedzialne stanowisko i muszę mieć cały czas czysty umysł. Pracuję i w biurze i zdalnie. Optimal Fit to dobra dieta i solidny wybór dla każdego zapracowanego człowieka

Gość Finka
Dnia 25.07.2019 o 03:09, Gość Webmasta napisał:

W mojej ocenie się to bardziej opłaca. Też jestem zapracowany, mam bardzo odpowiedzialne stanowisko i muszę mieć cały czas czysty umysł. Pracuję i w biurze i zdalnie. Optimal Fit to dobra dieta i solidny wybór dla każdego zapracowanego człowieka

Mogłabyś coś więcej opowiedzieć? Wszystkie posiłki masz z optimal fit? dowożą do domu czy do biura? i w ogole jak tam z jedzeniem? bo nie mogę spożywać niektórych produktów... 

Gość Webmasta
Dnia 8.08.2019 o 15:54, Gość Finka napisał:

Mogłabyś coś więcej opowiedzieć? Wszystkie posiłki masz z optimal fit? dowożą do domu czy do biura? i w ogole jak tam z jedzeniem? bo nie mogę spożywać niektórych produktów... 

Wszystko jest na ich stronie. Od siebie mogę powiedzieć, że ja nie korzystam z opcji dowożenia do biura, wolę codziennie rano mieć jedzenie pod drzwiami, ale wiem, że istnieje taka opcja. Nie chodzę na zakupy, więc nie kupuję zbędnych rzeczy, ani nie muszę marnować czasu na gotowanie. To dla mnie duży plus. Można sobie wybrać kaloryczność oraz rodzaj diety, ja akurat mam bezglutenową. Pozdrawiam

Gość Gregos

5500 ja - żona 4300. 2 dzieci (przedszkole i szkoła) Kredyt hipot. 1000 czynsz 600 pozostałe rachunki 700, paliwo 400, jedzenie 800. 100 zwierzak. Odkładamy 3tys około. Generalne zawsze jest spory zapas przed wypłatą.