Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przegrana

Polecane posty

Gość gość

nie umiem rozmawiac z ludzmi, jestem nadwrazliwa, chyba mam fobie spoleczna, wole byc sama niz miec kogos bo nie mam nic do zaoferowania, mecze sie sama z soba, mam dosyc zycia :(

Gość gość
przestań się nad sobą użalać

Gość gość
tylko na forum sie uzalam, na zywo nic kompletnie

Gość gość
boje sie nawet kupic nowa pralke, boli mnie krótki cykl życia elektroniki, boli mnie to ze bede zastanawiac sie kiedy nowa pralka sie spie.rdzieli, czy nie wsadzilam za duzo prania, czy obroty nie sa za wysokie. czy nie mam syfu w zatokach, czy mi tam nie gnije, czy mi rysy twarzy sie nie zmieniaja od nieleczonych zatok. juz nei wiem jak zyc :O

Gość gość
wiem, jestem zalosna i irytujaca, nie mam z kim pogadac, to forum to moje okno na swiat

Gość gość
wlasciwie to ludzie wiecznie mi sie wyzalaja, ja tez bym chciala, ale nie umiem tego ubrac w slowa, wole pisac. Problem moze mam smieszny i glupia ze mnie ges, ale nie radze z tym sobie.

Gość gość
Nowe pralki mają nawet 5 lat gwarancji, a na silnik drugie tyle :) Kup sobie pralkę biedna kobieto bo na Frani daleko nie zajedziesz :D

Gość gość
nie potrzebuje nowej pralki

Gość gość
tak jak ty na recznym biedny q**siku

Gość gość
moje rozmowy ostatnio wygladaja tak siema masz dla mnie to i tamto pomozesz mi w tym i tym dalabys mi/pozyczyla ok to papa

Gość gość
Wlasciwie to nic dziwnego, czlowiek jest z natury egoista, a ja lubie pomagac bo tez oczekuje czegos w zamian, ze ktos mnie polubi, ze nie bedzie mial mnie gdzies. Cale zycie staram sie dorownac mojej siostrze, ktora byla we wszystkim lepsza, do ktorej rodzice ciagle mnie porownuja, z ktorej sa dumni a ja ich zawiodlam. Chcialabym byc ciekawsza, zeby ludzie nie traktowali mnie jak narzedzie do osiagniecia ich celow, tylko serio zebym cos dla kogos znaczyla. Mowie tu o przyjazni, zwiazku nie planuje bo przez moj charakter pewnie wplatalabym sie w jakas patologie.

Gość gość
oj i ktos sobie sam urąga pisząc o zwiazkowej patologii :D

Gość gość
gość dziś Skąd jesteś, ile masz lat, stan cywilny