Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy przestawilyscie spacerowke przodem do kierunku jazdy??

Polecane posty

Gość gość

i jak dziecko zareagowalo???

Gość gość
Sama wyczujesz, kiedy to zrobić. Kiedy dziecko jest ciekawe świata. Zareaguje dobrze.

Gość gość
Dokładnie, jak dziecku nie będzie to przeszkadzało.

Gość gość
u mnie cały czas była i jest przodem, dziecko zadowolone

Gość gość
W zasadzie nigdy nie montowałam jej tyłem do kierunku jazdy...ale corka przesiadła sie z gondoli do spacerówki jak miała 9mc i siedziała wiec była ciekawa wszystkiego.

Gość gość
eee.... nawet nie przyszło mi do głowy,żeby ustawiać tyłem. A pomijając wszystko,moja spacerówka,prosta,ale dla mnie super,no i lekka ma tylko jeden kierunek jazdy- przód i nie da się tego przestawić. :D Nie wiem,słabo widzę dziecko w spacerówce tyłem jadące...:/

Gość gość
Pierwsze dziecko przesiadło się do spacerówki w wieku 9 mscy i do prawie roku jeździło tyłem, bo... chciałam je widzieć ;) dla drugiego dziecka kupiłam lekką spacerówkę jak miało 6 mscy no i od początku jeździ przodem i jest zadowolone.

Gość gość
A mój syn się bał, jak stracił mnie z oczu. Ale on ogólnie długo był taki boidudek. Chyba coś koło półtora roku miał, jak kupiłam parasolke i wtedy mu pasowało :-)

Gość gość
Moja ma 10 msc i siedzi w spacerówce tyłem do kierunku jazdy. Jej to nie przeszkadza a ja wolę ją mieć na oku. Jak zacznie protestować to przestawię

Gość gość
Moja też ma 10 i jeździ twarzą do mnie, ale to dlatego, że po drodze lubię do niej pogadać, powygłupiać się. Korzystam też czasami z parasolki, gdzie jedzie przodem i też nie ma z tym problemu. Myślę, że kiedy dziecko staje się ciekawskie, rozgląda się to jest dobry moment.