Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczek22212

Mam problem.......

Polecane posty

Od roku jestem z chłopakiem. Wszystko jest pomiędzy nami dobrze do momentu tematu chrześniaczki. Mój chłopak ma chrześniaczkę. Początkowo uważałam, że to dobrze , że lubi dzieci , tak dobrze się dogaduje z nią. Wszystko było dobrze do momentu gdy mój chłopak przyjeżdżając na urlop zaczął zwracać coraz większą uwagę na to jak tu tylko umilić i spełnić kaprysy swojej chrześniaczki . Dodaję , że mój chłopak pracuje za granicą i zjeżdża co dwa miesiące. Na początku były to zwykłe kaprysy dotyczące zabawek, ciuchów itp. Jednakże ostatnie miesiące są już coraz większą przesadą , już pomijam kaprysy związane z przedmiotami różnymi , ale mój chłopak planuje wyjazdy tylko żeby urozmaicić czas chrześniaczce. Ostatnio nawet usłyszałam ,że na kolejnym zjeździe chce zabrać ją do parku linowego na caly dzień i jeśli chce to niech sobie ogarnę dzień z koleżankami, a jak nie to mogę jechać z nimi. Plany na wspólny wyjazd również zostały zaprzepaszczone , bo nie wiadomo czy jeśli najpierw wyjedzie to nie wiadomo czy dostanie urlop jak chrześniaczka do niego przyjedzie, a przecież też musi dla niej mieć czas. Kiedy zaczęłam z nim rozmawiać, że nie może tak być , że skupia się tylko na sprawach dotyczących chrześniaczki zaśmiał się , że jestem zazdrosna o chrześniaczkę. Nie wiem jak rozwiązać ten problem

Gość gość
chodzi o Córkę? :)

Gość gwoli wyjasnienia
A ile lat ma ta jego chrzesniaczka?

Gość maczu piczu
Rzadko sie zdarza takie oddanie. Ciekawe co nim glownie kieruje. Radosc z bycia z nia czy wywiazanie sie z obowiazkow chrzesnego czy jeszcze cos innego. A czy ta chrzesniaczka ma tate? I kim jest jej mama dla twojego chlopaka? Siostra czy kuzynka czy jedynie kolezanka?

Gość gwoli wyjasnienia
Jego chrzesna ma takie male dziecko? To jest ona taka mloda czy tak pozno urodzila to dziecko?

Gość maczu piczu
Rozumiem twoje zniesmaczenie bo z tego co piszesz, to nie ty jestes u niego na pierwszym miejscu tylko jego chrzesniaczka. Troche to dla mnie dziwne bo jesli on ja tak bardzo lubi i lubi z nia spedzac czas, to z zalozenia moglby ciebie w to wlaczyc, a on jakby wolal, zebys ty sama sobie ten czas zoorganizowala. Troche to dla mnie dziwne czy wrecz podejrzane. Sorry.

Gość gość
A moze to jest po prostu jego dziecko, tyle, ze ty nic o tym nie wiesz.

Staram się znaleźć jakieś racjonalne wytłumaczenie, a także sposób jak załatwić tą sprawę . Jak przyjedzie na weekend to uda się obyć bez chrześniaczki, po mojej interwencji , ale jak jest już dłużej to zawsze jest czas dla niej.