Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwany kontakt

Polecane posty

Gość gość

Mam, a właściwie miałam kolegę, który zaczął do mnie trochę zarywać. Jednak odmówiłam przekształcania naszej znajomości w poza koleżeńską. Myślałam, że będzie tak jak dawniej - wspólne spotkania na piwku, rozmowy na każdy temat (rozmawiało mi się z nim świetnie), ale ku mojemu zaskoczeniu on calkowicie zerwał kontakt. Obraził się? Kilka razy nieskuteczne starłam się z nim skontaktować. Przepadł jak kamień w wodę. Nie wiem co mu się stało. Zanim zniknął znaliśmy się na stopie koleżeńskiej ok. 2 lat.

Gość gość
po co chłopina miał się męczyć...

Gość gość
wiesz jak to boli jesli sie wtobie podkochiwał? Dobrze zrobił że się odciął skoro wyraźnie stawiasz granice...

Gość gość
faceci czesto tak maja. Czytalam o tym w ktoryms z poradnikow (napisanym przez mezczyzne) ze kiedy mysla o jakiejs kobiecie, musza zniknac na jakis czas zeby przemyslec sytuacje na spokojnie. Niestety czesc kobiet staje sie upierdliwa, czym odstercza "delikwenta", a czesc obraza sie na smierc za ten okres przestoju i facet wtedy nie ma juz do czego wracac, a jesli wierzyc tej ksiazce, to jesli mezczyzna wroci i kobieta go przyjmie szykuje sie powazny zwiazek. Chyba w "mezczyznie od a do z" o tym czytalam, nie pamietam juz... ale tak czy siak polecam.

Gość gość
Ah, sorry nie doczytalam, ze odmowilas ;) W takim razie najpewniej byl w tobie zakochany i potrzebowal zerwac kontakt zeby zapomniec, proste ;)

Gość gość
Mężczyznom tak łatwo przychodzi wykreślenie z życia osoby, z którą miało się dobry, bliski kontakt? To bardzo smutne :( To znaczy, że nic dla niego nie znaczyłam.

Gość gość
Spokojnie jeszcze długo pożyjesz i będziesz miała mnóstwo czasu sobie to przemyśleć:D

Gość ~żywe_zło
"Mężczyznom tak łatwo przychodzi wykreślenie z życia osoby, z którą miało się dobry, bliski kontakt? To bardzo smutne smutas.gif To znaczy, że nic dla niego nie znaczyłam." Jesteś bezdenną egoistką. Jest zgoła odwrotnie - wiele dla niego znaczyłaś, ale spotykanie się na czysto koleżeńskiej stopie z kobietą, do której czuje się coś więcej i wiadome jest, że dla owej kobiety jest się co najwyżej koleżanką jest szalenie frustrujące i bolesne. Byłem nie raz w takiej sytuacji i ograniczenie kontaktu lub zerwanie go całkowicie jest najlepszą metodą rozwiązania problemu. Skoro jest dla Ciebie taki ważny, to po prostu daj mu święty spokój, to jest najlepsze, co dla niego możesz zrobić. Ale zauważyć można, że jesteś egoistką i mimo wszystko koniecznie chcesz zachować kontakt i powoli wbijać mu szpilę w serce. W imię twojego ego, bo z Twoich wypowiedzi wynika, że liczy się tylko to co Ty chcesz, facet ma być twoją koleżanką, bo tak chcesz i nie obchodzi Cię, co on czuje i jak ta sytuację przeżywa. Amen.

Gość gość
Dam mu spokój, choć to ciężkie, bo on też wiele dla mnie znaczył :(

Gość gość
Tak będzie na pewno najlepiej dla niego. Daj mu spokojnie lizać rany.

Gość gość
A napiszcie mi jeszcze jak to wygląda z perspektywy mężczyzny? Czy nie korci go, żeby się jednak odezwać? Czy po prostu łatwo mu przychodzi wyrzucenie kogoś ze swojego życia? Pytam, bo mnie by było ciężko.

Gość gość
Moze to jest tak ,że kobiety mimo odrzucenia chca utrzymywac kontakt chociaż koleżeński, a męzczyzna woli sie odsunąć i nie odzywac wcale

Gość ~żywe_zło
"A napiszcie mi jeszcze jak to wygląda z perspektywy mężczyzny? " Napisałem wyżej z perspektywy mężczyzny.