Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Lubie siebie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
i musisz o tym wszyskich powiadamiać .. Nikt poza tobą tego nie wie

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 a w co najchętniej siebie lubisz? a nawet kochasz w co?

Gość gość
Ludzie, którzy słuchają metalu, nie lubią siebie. To jest oczywiste, bo nie katowaliby się, taką kakofonią. Wiele badań to potwierdza, tak jak osoby wytatuowane podświadomie dążą do samozniszczenia.

gość dziś Ludzie, którzy słuchają metalu, nie lubią siebie. To jest oczywiste, bo nie katowaliby się, taką kakofonią. Wiele badań to potwierdza, tak jak osoby wytatuowane podświadomie dążą do samozniszczenia. x nie wiem czy trollujesz czy nie, ale jesli nie, to jestes tak glupi, ze nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy :D

Gość gość
gościu - niezly przeskok, od muzyki do tatuaży :D a swoją drogą zaliczam się do jednej i drugiej grupy i bardzo się lubię Kasia - i dobrze, każdy powinien tak o sobie myśleć.

Gość gość
To przeskok pozorny, bo nie liczy się środek, tylko cel. Celem tatuowania się (tym celem najgłębszym, fundamentalnym, bo nie kwestionuję także powierzchownej motywacji estetycznej) jest zadawanie sobie bólu, katowanie się, wyniszczanie siebie, pod pozorem upiększania. Celem słuchania, słuchania wręcz zrytualizowanego, metalu ale także techno, jest wyniszczanie siebie. Także tutaj masochiści deklarują, że kierują się zamiłowaniem do danej estetyki.

Gość gość
albo jestem prowokatorem albo jesteś psychicznie chory. Tak czy inaczej nikt poważnie nie potraktuje tej wypowiedzi poważnie.

gość dziś albo jestem prowokatorem albo jesteś psychicznie chory. Tak czy inaczej nikt poważnie nie potraktuje tej wypowiedzi poważnie. x Nie, to nie ja jestem psychicznie chory, tylko ty :)

Gość gość
zapomniałeś się wylogować :D

Gość gość
Ja się tutaj nie loguję, bo nie mam do czego się logować.

Gość gość
za późno, już zostawiłeś posta pod swoim nickiem ;)

Gość gość
nad tematem można sprzeczać się dłużej, ale w tym celu polecam założyć własną prowokację, chętnie się pośmieję.

Gość gość
ja nie rozumię jak w ogóle można siebie nie lubić. Też lubię siebie, nawet uwielbiam

Gość gość
Uwielbienie dla siebie, to tylko dowód, że w najgłębszych czeluściach podświadomości, nienawidzisz siebie najczystszą nienawiścią. Uwielbienie służy maskowaniu tej nienawiści. Jest rodzajem maski, którą wkładasz, żeby nie widzieć twarzy, której nienawidzisz. Współczuję :(

Gość gość
a czym jest wmawianie ludziom którzy sami siebie lubią nienawiści?

Gość gość
Wmawianie nienawiści, jest przejawem nienawiści do samego siebie, którą przenosi się na innych, bo jest już tak ciężkim bagażem, że sam jeden człowiek, nie może już jej nieść. Ale tutaj nikt, nikomu nie wmawiał nienawiści.

Gość gość
nie? a przekonywnie ludzi którzy mają zdrowe podejscie do samych siebie, że wynika to z wewnętrznej nienawiści to co? :)

Gość gość
Trzeba lubić siebie, a nie szukać felerów w wyglądzie i charakterze. Są, a raczej byli tacy, którzy nie lubili siebie i już nie żyją :-(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona