Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla odchudzających się dziewczyn.

Polecane posty

Gość gość
Wczoraj zrobiłam sobie trening. 40-minutowy. Ale w trakcie niejednokrotnie czułam że nie daję rady i to nie w samych ćwiczeniach ale po prostu ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa. Nie mam kompletnie siły. A jak jest u Was?

Gość gość
U mnie akurat z ćwiczeniami nie ma problemu, bo od 8 miesięcy bardzo dużo ćwiczę. Jeszcze niedawno ćwiczyłam codziennie, ale nabawiłam sie problemów i teraz ograniczam sie do 4 razy w tygodniu. Mieszam siłowe, cardio i bieganie. Do tego 2 godziny tenisa tygodniowo, ale to bardziej forma rekreacji niz sport na serio.

Gość gość
Ale czy na początku też było Ci tak trudno?

Gość gość
A w lodówce mam lody czekoladowe. Walczę ze sobą już 2 godziny. Pomocy!!!

Gość gość
3 dzień diety.

Gość gość
To jest dla mnie bardzo trudne.

Gość gość
11.34 tylko widzisz ja nie shudne jak bede jadla tak jak piszesz ,baaa nawet moge przytyc taka mam odmiane materii niestety.Waze 55 kg (163cm) i chce zrzucic te pare kilo chociaz 2 lub 3 kg ,wtedy wiem ,ze ciuchy beda lepiej lezec i ja sie bede lepiej czuc.Ale ,zeby schudnac musze sie niestety glodzic ,bo inaczej nie da rady zrzucic tej wagi. x jak chcesz schudnąć to trzeba przyspieszyć metabolizm a nie sie glodzić.. a później się dziwią że im waga stoi albo ze maja efekt jojo jak pojecia zero

Gość gość
to wyrzuc te lody

Gość gość
Życie jest takie niesprawiedliwe. Dlaczego niektóre kobiety jedzą ile chcą i nie tyją?

Gość gość
oj to chyba nie do końca tak, ja faktycznie raczej nie miałam problemów z wagą ale zdrowo się odżywiam i myślę co jem nie wrzucam w siebie byle czego, lubię bardzo wszelkie koktajle owocowe i warzywne, przecierane zupy w sumie to podstawa mojej diety więc dobry blender tylko ja mam z http://www.dobregarnki.pl/ i do dzieła

Gość gośćagi
Martyna, mogę Cię prosić o kontakt na gg lub skype? Podobnie jak ty, szukam wsparcia, a tutaj go chyba nie znajdę ;)

Gość gość
powtarzam bo mają szybki metabolizm, wy głodząc się zmniejszacie go do zera!! trzeba się ruszyć zeby go przyspieszyc

Gość gość
Mój numer gadu: 58971106. :) Martyna

Gość gość
Chyba zaczynam się przyzwyczajać do tej diety. I już nie jest tak źle. A jak u Was? Martyna

Gość gość
ja w majówkę miałam mały kryzys trzymania się diety bo dwa grille u znajomych no i same wiecie :D ale teraz wróciłam i bardzo się pilnuję, do tego sobie nakupowałam jakichś książek do dietach z http://www.dobregarnki.pl/ no i samo czytanie ich mnie jakoś motywuje :P

Gość doma891
Oj tak wiem coś o grilowaniu mimo iż nie lubię tłustego mięsa i z grilla jem tylko szynkę i kaszankę to i tak po każdym grilu czuję się pełna;) a trochę tych grilli i imprez było w te wakacje ;) mimo iż urlop wykorzystuję dopiero w październiku i wyjeżdżam z narzeczonym za granicę to już od 22.08.2016 zaczęłam dietę wraz z suplementem Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zrzuciłam dopiero co prawda 2kg ale myślę,że małymi kroczkami do celu;) mam do zrzucenia 18kg!