Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enileve

zgorzknienie

Polecane posty

Witajcie. Zaraz stuknie mi 30-tka. A czuję się jakbym miała 50. Ale to nie o to chodzi. 30 to też nie mało. Ale za wcześnie, żeby być taką zgorzkniałą jak ja. Powiedzcie, czy idzie się z tego jakoś wyleczyć? To wszystko to efekt braku osiągnięć w życiu, poczucia zmarnowania życia do tej pory, niskiej samooceny, zazdrości innym lepszego życia, osłabienia organizmu przez swojego czasu nadużywane używki i można by jeszcze wymieniać te powody. Ogólnie to mam poczucie takie, że jestem do d**y, nie potrafię rozmawiać z ludźmi, zauważyłam, że powiedzmy na wizycie u lekarza, lekarz puszcza żarta, a ja nie potrafię żartem odpowiedzieć, dopiero po godzinie nasuwa mi się co powinnam powiedzieć. Może nie każdy powinien być błyskotliwy, ale mnie takie rzeczy dobijają, zresztą każda drobnostka, nie wiem czemu akurat teraz napisałam o tej błyskotliwości. Czekam na psychologa teraz, w maju mam wizytę, ale zastanawiam się czy mogę coś z tym wszystkim zrobić. Mam wrażenie, że jestem do d**y bo nie potrafię być sobą, już chyba nawet samą siebie zgubiłam w tym wszystkim, ciąglę się czegoś boję. Napisałam w sumie dużo i nic. Nic z tego nie wynika i nei wiem nawet czego oczekuję od was. Chyba się chcę k***a wyżalić. Bo nie mam komu. Mój facet nie chce tego słuchać. A poza nim nie mam nikogo.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tez mam podobnie. wk*****a mnie, ze moje zycie jest ograniczane z jednej str. przez miesiaczki, przeziebienia, zatoki, alergie, brak apetytu, brak kasy na dobre jedzenie, jest to cho.oynia, nie moge sie realizowac przez ciagle chorowanie. ciekawe, ze kiedys tak nie bylo, a teraz cala ch.oynia sie skumulowala. do tego boje sie muslimow, nie widze naszej przyszlosci w kolorowych barwach

Gość gość
nie boicie sie zażywać leków widzac na ulotkach całą litanie skutków ubocznych, i to jakieś popularne leki na kaszel, alergie itd. jak żyć, wziąć lek i modlić się czy nie dostanie sie zawału, pokrzywki itd., czy meczyc sie bez leków?