Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

....

Polecane posty

Gość gość
jezuu już tak nie przeżywaj studzińska bo rzygać sie chce

Gość gość
Dlaczego dramat studzi, tak niezmiernie mnie rozbawił? Ma ktoś tak samo? Czy jestem złym człowiekiem? :D

Gość gość
gość dziś Mam tak samo. Poczatkowo bylo mi jej zal, teraz gratuluje gosciowi, ze sie od niej uwolnil :D Ja piernicze, jakim kopnietym czlowiekiem trzeba byc, zeby calymi dniami narzekac na bylego, piorac swoje brudy na Kafe?

gość dziś gość dziś Mam tak samo. Poczatkowo bylo mi jej zal, teraz gratuluje gosciowi, ze sie od niej uwolnil smiech.gif Ja piernicze, jakim kopnietym czlowiekiem trzeba byc, zeby calymi dniami narzekac na bylego, piorac swoje brudy na Kafe? x Lepiej byc jak mowisz kopnietym czlowiekiem niz byc gorszym od zwierzat jak ty

Gość gość
Nie rozumiem, napisalas, ze dzielicie koszty na pol, a on wydaje wiecej kasy niz Ty. Jesz 5x tyle, co Twoj chlop, czy co?

Gość gość
Ona cierpi, ale... Ona jest zaburzona. Widać to od dawna. To taka Noxelia, tylko w wersji soft. Tacy ludzie są bardzo męczący. Neurotyczka.

Gość gość
gość dziś Pewnie dlatego od niej sp*******ił. Pewnie mu tak jojczała nad uchem. Też bym sp*******ił.

Gość gość
Owszem jestem. Ale widzę po zachowaniu, jej i twoim. Weź sobie byle jaką książkę o zaburzeniach emocjonalnych, to będziesz miał katalog zachowań jej i twoich. Bez odbioru.

Nie, nie jem tyle.jem malutko, a jemu zal tych pieniedzy, które na mnie wydał w ten sposób. dodam, ze nigdy nie kupił mi prezentu

gość dziś Owszem jestem. Ale widzę po zachowaniu, jej i twoim. Weź sobie byle jaką książkę o zaburzeniach emocjonalnych, to będziesz miał katalog zachowań jej i twoich. Bez odbioru. x Ja moge byc chory umyslowo moge byc pasozytem, ale to czym moge byc to ja moge byc i to moje zycie, twoja opinia zjepa na moj temat mnie nie interesuje, zreszta niczyja opinia na moj temat mnie nie interesuje, jakby ktos inny mial wiecej o mnie wiedziec niz ja sam s****wojadzie

Gość gość
Nic nie kumam. Jak sie skladaliscie po polowie na jedzenie a Ty jesz malutko, to czego mu szkoda?

Gość gość
Przestań żryć a zacznij jeść i co najważniejsze za swoje.

Gość gość
Możesz wyjaśnić, czego mu szkoda, skoro dajesz do zrozumienia, że jesz mniej niż on, a płaciliście po połowie? Czy on jada trufle z płatkami złota, a Ty jadłaś je też?

Gość gość
"A dokładniej o to, że to on wydaje więcej na jedzenie niż ja, gdyz przyjął, że ma być wszystko podzielone na pół" "nie płacilismy po połowie. to on wydawał wiecej. ja mało, bo jestem biedna i oszczedna." Chyba sobie przeczysz...