Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagadanie do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Muszę napisać ten temat i się kogoś w końcu poradzić. 2 dni temu w sklepie odzieżowym miałem szansę poznać fajną, bardzo ładną, wydawało się, że nawet skromną dziewczynę. Kupiłem buty u tej damy, zainteresowała mnie mocno, do tego stopnia, że codziennie o niej myślę. Problem taki, że jestem cholernie, ale to cholernie nieśmiały, jeżeli chciałbym zagadać. Mam jakaś blokadę. Wydaje mi się, że była też mną zainteresowana, bo jestem całkiem przystojny, oczywiście, bez żadnego wpadania w narcyzm :P Czytałem różne poradniki w necie, próbuje sukcesywnie zwalczać nieśmiałość, taki mam cel. Mam pytanko czy po tych dwóch dniach wypada mi pójść ponownie do niej i działać, czy lepiej, żebym dał sobie spokój skoro nie zrobiłem tego wtedy, magia 5 sekund? Dodam, że byli wtedy ze mną jeszcze starsi, przy których mega się krępuję... ;/ Jeżeli przełamię się i pójdę do niej, nawet kupię głupie skarpetki, co zapronować kawa, kino, czy po prosto na początek nr tel. Doradzcie, zależy mi....

Gość gość
Jakieś sugestie, porady? Ludzie szczerze.

Gość gość
Straciłeś już 2 dni. Jeszcze 2 a możesz już dać sobie spokój. Nie ważne co zaproponujesz, ważne żebyś zrobił to jeszcze dziś.