Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile miałyście lat jak zaczęłyście współżyć?

Polecane posty

Gość gość

ile miałyście lat jak zaczęłyście współżyć? Ciekawe jakie są statystyki :)

Gość gość
25, serio piszę.

Gość gość
penetracja penisem- 17 l 11msc petting - 16,6 msc :)

Gość gość
16 lat i żałuję z tego względu że rozstałam się z nim. ale z drugiej strony nie żałuje, bo tylko on dał mi najlepszy seks. Przy nim poznałam co to orgazm, tylko on potrafił mnie tak zadowolić ustami i ręką. Każda pozycja wypróbowana. Seks w samochodzie, w lesie na kocyku a nawet w jeziorze. ehhh to były czasy. Mój obecny partner - zero gry wstępnej, seks przez maks 2 min tylko w pozycji klasycznej w łóżku przy zgaszonym świetle... porażka..

Gość gość
Kobieta - miałam 17 lat , chłopak tyle samo. Teraz mam 40 , jestem od 8 lat mężatką.Z pierwszym chłopakiem byłam przez 3 lata , bzykaliśmy się jak króliki . Tylko z nim miałam super seks. Potem z innymi i teraz z mężem to pańszczyzna.Jakby chciał, to w każdej chwili rzucam wszystko i wracam do niego.Niestety założył rodzinę i daleko wyjechał. Seks z nim to była jazda bez trzymanki , nigdy już nie spotkałam faceta z 23 cm penisem jak u niego.I takiego tempa z jakim mnie posuwał.

Gość gość
17, prawie.

Gość gość
gość doskonale cię rozumiem... Jak mi tego brakuje, ostrego dzikiego seksu nawet kilka razy dziennie, na stole w kuchni, na schodach, na skuterze, nad jeziorem.. Ile bym za to oddała.. A teraz jak para dziadków tylko misjonarz przez 2 min mimo że mamy oboje między 20 a 27 lat. Nie raz próbowałam coś innego zacząć w innym miejscu ale po każdej próbie stwierdziłam, że na kilka pchnięć szkoda zachodu.. Ja mam tylko 22 lata! Potrzebuje seksu jak każda młoda zdrowa kobieta..

Gość gość
17 teraz mam 22 wciąż jestem z tym samym partnerem

Gość gość
26 serio. Nie to, że nie miałam wcześniej okazji ale tak staromodnie chciałam z kimś kogo będę kochać.

Gość gość
Na mojej osiemnastce, z rok starszym chłopakiem.Tak wyszło, że spotkaliśmy się znowu i zostaliśmy już razem.

Gość gość
15.46, w takim wieku jak ty nie myślałam jeszcze być z kimś na stałe. Po tym pierwszym byli inni, był niezły seks, ale tylko niezły a już nigdy wspaniały. Radzę ci , używaj jeszcze życia.W tym wieku to jeszcze dziś ten, jutro inny. Ja bym jeszcze na twoim miejscu przez kilka lat poeksperymentowała.

Gość gość
Dwadzieścia parę, on był po 30tce. Miał ogromnego i strasznie mnie bolało. Generalnie i wtedy i obecnie z wieloletnim partnerem szału nie ma, chociaż zawsze dochodzę :P

Gość gość
stary Kotorba koniuchotrzep pedofil założył temat i jak zwykle sam sobie odpisuje waląc konia :D:D 🖐️

Gość gość
16. Też był sex nad jeziorem, w jeziorze, na polanie, na przystanku autobusowym, na pralce u koleżanki na Sylwestra.... A teraz raz na dwa tygodnie.... Z tym samym facetem... Ja mam 33 on 35 lat:-(

Gość gość
fak nie zauwazylam wcześniej ze przeszlo polowa odpowiedzi w temacie to jefo pedofilskie fantazje :O dokarmilismy pedryla

Gość gość
30 lat i jest moim mężem.

Gość gość
31...nie powiedziałam mu, że jestem dziewicą, bo się wstydzilam :/jak zaczęłam krwawic, powiedziałam, że dostałam okresu. ..Wiem, że żałosne, ale dla mnie ten wianek w tym wieku to była totalna porażka. ..

Gość katapluta16
12... :) Z nauczycielem WF