Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakie buty ubieracie roczne dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Na spacer sa to baleriny czy adidasy

Gość gość
Napisz poprawnie tytuł topoku, to ci odpowiem.

Gość gość
baleriny dla rocznego dziecka? Mam nadzieję, że skórzane i usztywniane masz na myśli.

Gość gość
W skarpetki bo jeszcze nie chodzi

Gość gość
Moja też jeszcze nie chodzi, ale zdecyduję się raczej na trzewiki lub sandały z usztywnioną kostką jeżeli będzie ciepło.

Gość gość
Na obecna pogode trzewiki pod kostke albo adidasy. Moim zdaniem na baleriny jest jeszcze za wczesnie wiekowo jak i pogodowo.

Gość gość
Elastyczne nieusztywniane skórzane kapcie.

Gość gość
Emel roczki trzewiki sznurowane. Dla mnie super

Gość gość
Ja też córeczkce kupowałam "roczki" Emele, a teraz na lato kupuję jej sandały emela (ma trzy lata). Są idealne dla roczniaków. Teraz synek ma roczek i też mu kupimy emele. Bez sensu robić dziecku krzywdę balerinkami. Balerinki to dla 4 latki najwcześniej, a nie dla rocznego dziecka.

Gość gość
Dzieki 15:48 moja juz chodzi i nie zakladam jej byle szajsu. Ma 13 mies.

Gość gość
Swoją ubieram w usztywniane baleriny

Gość gość
17:42 ale ja nie zakladam dziecku byle szajsu. mamy trzewiki przed kostke z emela i buty sportowe adidasy rowniez z emela wiec nie dopowiadaj sobie w jakich butach chodzi moje dziecko.

Gość gość
15:48 zle zrozumialas to co napisalam. Podziekowalam ci za życzliwość a o tym szajsue to bylo do tych co uważają ze baleriny to jej gumowe zakładam

Gość Kasskaa82
Ja kupiłam w Ryłko butki i teraz na wakacje sandałek szukam, obecne się sprawdzają więc myślę, że sandałki też tam znajdę.

Gość gość
Dwoje moich dzieci miało obuwie zdrowotne, drogie. Mają teraz płaskostopie. Trzecie dziecko chodziło w domu na boso a na spacery dostosowane do pogody i wygodne, normalne buciki ze Smyka. płaskostopia nie ma.

Gość AgnieszkaMamuska
A miałaś wskazania do takich zdrowotnych butów czy sama profilaktycznie kupowałaś?

Gość gość
do gosc 20.40 nie potrzebnie kupowalas specjalne buty dla dzieci, stopa nie pracowala, sama widzisz trzecie dziecko na boso ganialo i to jest najlepsze dla malych nozek a na spacery byle gowna nie zakladalas.

Gość gość
Sandały lub półbuty ze sztywną wysoka cholewka, zależy od pogody.

Gość Anannka
Najlepiej to w wygodne:) i w zależności od pogody. ale przeważnie sandałki na lato - w tym sezonie w ryłko kupione.

Gość SylwiaFikk
teraz pogoda znów w kratkę więc i buty inne trzeba zakładać było i sandałki odstawione w kąt, a mały śmiga w trampach. Co do Ryłko to czasem tam kupuję i ich buty to już super jakość, dobre wykonanie i nigdy stopa nie jest poobcierana.

Gość Yemmi
Z pogodą wiadomo się nie trafi dlatego warto mieć co najmniej trzy pay butów na sezon wiosna-lato, ja z Ryłko mam baleriny i sandałki kupowałam ostatnio a muszę poszukać jeszcze jakiś tczewiczów, albo kaloszy na deszczową pogodę

Gość gość
Tczewiczki... Tez sie musze rozejrzec jeszcze takich nie mielismy :D My kupujemy elefanteny zawsze a adidasy z Adidasa zwykle dla dzieci sa naprawde fajne ze zwierzatkami itp.

Gość gość
tylko w rozowiutkie z cekinami na obcasiku

Gość gość
Teraz zbliża się lato więc polecam jakieś sandałki z odkrytymi paluszkami. Ja swojej starszej córeczce kupiłam takie skórzane sandałki https://www.rylko.com/pl/produkt/IXLA007D_NH3,114674,49.html. Sandałki są na grubej podeszwie i posiada wkładkę Acti-Fresh mającą właściwości bakteriobójcze, antygrzybiczne

Gość gość
Ja swojej córce kupiłam jako jedne z pierwszych bucików sandałki, a później tenisówki. Teraz chodzi w trampkach firmy http://trammpy.pl/ i najfajniejsze jest to, że można kupić kilka par za niewielkie pieniadze. Córka uwielbia takie kolorowe i lekkie buciki, a dodatkowo mają jeszcze miękką i wyprofilowaną wkładkę, więc są bardzo wygodne.

Gość gość
Ja zakładam jej jeszcze z usztywnianą kostką, żeby dobrze stabilizowała stopę bo moja mała dopiero zaczęła chodzić. Teraz na lato kupiłam jej takie sandałki bo akurat były na wyprzedaży https://www.rylko.com/pl/produkt/IBGA216M_NI6,114722,130.html