Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić teściowej

Polecane posty

Gość gość

Co mogę kupić teściowej na urodziny?

Gość gość
Najlepsza będzie specjalnie dedykowana dla każdej teściowej najsłodsza bomboniera i do tego niedroga... CUKIER W KOSTKACH ;P

Gość gość
Zalezy co lubi. Ja swojej kupuje apaszki,szale,ktore uwielbia.Zdarzy sie czasem jakas bluzka,pieniadze. Bizuterii nie nosi,kosmetykow,perfum ma pod dostatkiem od corki.Ostatnio kupilam jej piekna posciel,ale chyba nie przypadla jej do gustu. Ogolnie kupujemy jej duzo rzeczy bez okazji-typowo do domu. Koce,zestawy obiadowe wiec zbytniego wyboru na urodziny juz nie ma.

Gość gość
wibrator :)

Gość gość
cyjanek dodać do czekoladek

Gość jasinina
Ja mimo wszystko stawiam na biżuterię. Kupiłam teściowej ostatnio biżuterię ze sklepu http://www.ethomas.pl/index.php/pl/ i była zachwycona. Co ważne nie zapłaciłam dużo, gdyż w tym sklepie biżuteria wykonywana jest ze stali chirurgicznej, czyli jest tania, a jakościowo rewelacyjne, w ogóle nie śniedzieje. Dla każdej kobiety super prezent

Gość gość
Zależy właśnie co lubi, ale ciekawe rzeczy do domu są w sklepie Dajar, może jakieś filiżanki do kawy? jakis serwis, albo może jakieś kubeczki ładne, albo zestaw szklanek.

Gość ania005
haha, zabawne :) nie każda tesciowa jest taka zla. warto pomyslec o bizuterii. teraz w kruku widziałam bardzo ladna kolekcje . srebrne pierscionki rządzą http://wkruk.pl/bizuteria?filtr=srebro . jestem pewna, ze tesciowa bedzie zadowolona ;)

Gość gość
moja teściowa np na dzień matki bardzo prosiła o lokówkę więc na electro.pl znalazłam fajny model z dobrą mocą i zamówiłam jej. Mam spoko teściową wiec nie załuję na nią ;d

Szukasz pięknych złotych bransoletek? Problemem są wysokie ceny za takie cuda. Na szczęście jest sklep CoZaCena, który oferuje takie przedmioty w naprawdę niskich i przystępnych cenach. Wejdź na stronę www.cozacena.pl i dokonaj satysfakcjonującego zakupu!